0

Úgy tűnik, hogy lesz folytatása a Z világháborúnak

Még a Z világháború előkészületei alatt mondogatták, hogy trilógiát szeretnének készíteni. Ám ahogy jöttek a gondok-bajok a lehetséges folytatásokról nem igazán beszéltek, a Brad Pitt és a Paramount összetett kézzel azért rimánkodott, hogy ne bukjon meg a költséges zombis produkció. A film eddig 536 millió dollárt gyűjtött össze világszerte, mindenki boldog.

Pitt éppen a 12 Years a Slave drámát népszerűsíti a Torontói Filmfesztiválon, ahol azt is megkérdezték tőle, hogy lesz-e valami a Z világháború következő részéből. „Igen, napirenden van a folytatás. Temérdek ötletünk van, végigrágjuk magunkat ezeken és ki kell találnunk, hogy a zombivilág hogyan nézhetne ki.” – mondta Pitt.

Hozzátette, hogy a Paramount nagy nyomást gyakorol rá, hogy minél gyorsabban haladjanak az ötleteléssel. De a színész úgy véli, hogy először egy jó forgatókönyvet kellene felmutatni, mielőtt továbblépnének. Már az első résznél is sok gond volt a szkripttel, aminek az utolsó harmadát végül gyakorlatilag kihajították a kukába, ráadásul úgy, hogy a leforgatták.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *