4

Sorozat Gordon felügyelőről

gordonA mentelista szülőatyja, Bruno Heller bábáskodhat a Gotham sorozat felett, amelynek története a Batman által védett városban játszódik. Nem Bruce Wayne fog állni a középpontban, hanem James Gordon felügyelő, illetve felvonultat jó néhány gengsztert és bűnözőt, akik miatt híressé vált a hely.

Nem egy öregebb, hanem egy fiatal nyomozót kapunk, aki a GCPD-nél szolgál és még nem találkozott Batmannal. A sötét lovag nem lesz részese a szériának, legalábbis eleinte biztos, hogy nem fog megjelenni.

Gordon karaktere 1939-ben tűnt fel a legelső Batman képregényben, majd később sem feledkeztek el róla.

4 komment

  1. Itt csak az a bibi, hogy James Gordon nem Batman, nem szuperhős, nem hinném hogy le tudná győzni bármelyik Batman szupergonoszt (pl. Jokert, Pingvint, Macskanőt stb.). Csak közönséges bűnözőket tud elkapni,az meg kit érdekel?

    • Hááát, azokat, akik a CSI-t és társait nézik. 😀
      Viccet félretéve: egy valóságtól elrugaszkodottabb krimiféleség jól is elsülhetNE, de tudjuk, hogy ez édeskevés…

  2. Azért lehetnének itt érdekes sztorivariációk. Mondjuk a Wayne-família filantropizál, fejleszti a várost, próbál együttműködni azzal a rendőrséggel, ahol Gordon újonc nyomozó (vagy sima közrendőr), a bűnözés mértéke fel-le hullámzik, s mondjuk egy évadfináléban lelövik a szülőket, a kis Bruce meg ott marad árván. Konkrétan e gyilkosság köré is lehetne szálakat szőni. Batman meg a többi képregényfigura nem kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *