7

Képregényfilmes hírek: Pókember, Amerika Kapitány, Dr. Strange

Spoilerek

A CBM megtudta, hogy A csodálatos pókember 2-ben valóban fel fog bukkanni a Zöld Manó. Ebben az üvegkamrában fog átalakulni.

Itt egy kép a Manó deszkájáról, amelyen a kaszkadőrcsapat tagjai gyakorolnak.

És egy hatalmas reklámtábla, ezen dobja át Pókember Elektrót. Ám ez csak felerősíti a fickó képességeit. Ráadásul mivel a Times Square-en fognak bunyózni így elég nagy erőre tesz szert.

Lesz egy jelenet, amelyben Peter szüleit láthatjuk, azon a repülőn utaznak, amit lelőttek, lezuhantak és meghaltak.

Amikor hozzáláttak az Amerika Kapitány folytatásához, kiderült, hogy Peggy Carter is felbukkan. Ekkor még úgy tűnt, hogy talán egy-két flashback erejéig láthatjuk őt, de most kikerült a netre egy fotó, amely alapján kiderül, hogy a megvénült Carternek lesz jelenése. Hayley Atwellt maszkírozzák át.

Úgy hírlik, hogy a Dr. Strange mozifilmben Dormammu lesz a fő ellenfél, róla itt tudtok bővebben tájékozódni. Segédje Karl Mordo lesz. Akad majd néhány emberük is, ők a Giant Mindless Ones csapat lesz.

7 komment

  1. Rögtön Dormammuval indítanak? Akkor belecsapnak a lecsóba. A sztori egy része akkor nem a Földön fog játszódni, hanem más dimenziókban. Jó kis látványorgia lesz.

    A Zöld Manó maszkját remélem ezúttal nem kúrják el. Egy full cgi maszk is jobb lenne, mint a röhejes Raimi féle volt.

  2. benne lesz zöld manó de szerintem zöld manó a 2 részben felbukan a film végén és a 3 harmadik részben fő gonosz lesz jó lenne 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *