6

2015-ben jön a Függetlenség napja 2

fuggetlensegnapjaRoland Emmerich évek óta beszél a Függetlenség napja folytatásairól, elmondása szerint a stúdióval kell kisebb csatát vívnia, illetve Will Smith-t akarta megtenni főszereplőnek, ám ő túl sokat kért. A rendező megemlítette, hogy a második és harmadik felvonásra Smith 50 millió dollárt kért.

A Fox nemrég közzétett néhány hivatalos bemutató dátumot, ezek között szerepel a Függetlenség napja 2 is. A folytatás 2015 július 3-án kerül a vásznakra. Tehát a stúdió megegyezett Emmerich-hel a részletekben és ezek szerint 2014 első felében elstartol a forgatás is.

Sajnos ezen túlmenően nem lehet tudni semmi biztosat. Smith vajon benne lesz? Jeff Goldblum? Emmerich pár hónappal ezelőtt még úgy nyilatkozott, hogy elképzelése szerint az első rész főszereplőinek a fiai állnának a középpontban. Az emberek tudják, hogy az űrlények egy napon vissza fognak térni, készülnek is rá, de sajnos a földönkívüliek fegyvereit nem tudják másolni. Kérdés, hogy vajon így lesz-e.

6 komment

  1. Ha Vilmos nem lenne elszállva magától, akkor már rég lehetne. (értem, egy filmmel még jobban meg akar tollasodni, mint más a kategóriájában 3-al, de talán visszább vehetne az igényeiből, és talán még úgy is jóljárna.)Se a Függetlenség napja 2-őt, se az Én a Robot Asimovi-i robotuniverzum folytatások elmaradását nem tudom neki megbocsátani.

    Amúgy egyetértek az előttem szólóval, most hogy bukdácsol a pályája, meg a gyerek is taknyol, a Függetlenség Napja 2 főszerep, vagy cameo, vagy bármi, úgy kell rozsdásodó nimbuszának, mint éhezőnek egy falat kenyér.

    • Abszolút egyetértek!! Egy fasza, kemény akció film jó kis laza poénokkal. Ez kéne neki!

  2. és Will Smith nélkül kit fog érdekelni? Ki fogja eljátszani a fiát? Van olyan fiatal afro színész aki hihető és becsábítja az embereket a moziba? Eleve ha a gyerekei vannak benne akkor nekik is benne kell lenniük, vagy kitalálják, hogy az űrben sugárzást kaptak és meghaltak rákban? szvsz ha kap rá 250-et 50-et simán megér Smith.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *