2

Soderbergh dolgozik a The Knick sorozaton

Steven Soderbergh ugyan nemrég bejelentette, hogy nem készít több mozifilmet, visszavonul, inkább más karrierbe kezd, festegetni szeretne. Tehát a Mellékhatások (Side Effects) thriller és a Behind the Candelabra tévéfilm után nem állt volna többet kamera mögé. De meggondolta magát a The Knick sorozat kedvéért.

A Cinemax gyártásában készülő széria 10 részét Soderbergh fogja ledirigálni és a produceri teendőket is ellátja. Clive Owen lesz a főszereplője az 1900-ban játszódó produkciónak, amelynek történései New Yorkban, a Knickerbocker Kórházban zajlanak. Erre az időszakra jellemző volt a megdöbbentően nagy halálozási arány, amely leginkább az antibiotikumok hiányának a számlájára írható. A mindent beleadó, betegekért küzdő nővéreken és ápolókon túl fejlesztésekkel foglalkozó úttörő sebészek és orvosok is részét képezik a szériának.

 

2 komment

  1. Kezd idegesíteni ez a csávó…
    Döntse már el mit akar, vagy visszavonul vagy nem, de ne így akarjon nagyobb nézőszámot szerezni, hogy minden új filmje előtt bejelenti, hogy ez az utolsó. Szánalmas…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *