4

Képregényfilmes hírek

Sejthető volt, hogy Thanos felbukkanása csak afféle mézesmadzag volt a Marvel fanok számára a Bosszúállókban. Joss Whedon megerősítette, hogy egyelőre még pihentetik a Titánt, későbbi alkalomra, egy nagy összecsapásra tartogatják. Elmondása szerint nem sietnek, mellesleg Thanos nem az a figura, akit csak úgy össze lehetne ereszteni egy-két szuperhőssel, annál ő sokkal erősebb, hogy néhány pofontól kifeküdjön.

A héten röppent fel a pletyka, hogy a Fantasztikus Négyes rebootban 16 évesek lesznek a főszereplők és amikor átalakulnak a kormány fegyverként fogja használni őket. Jeremy Slater forgatókönyvíró gyakorlatilag azonnal cáfolta a híresztelést. Viszont nem sokra rá jött még egy hír, miszerint a Láthatatlan Lányt Allison Williams fogja megformálni.

Anthony Mackie szerint az Amerika Kapitány folytatását afféle Bosszúállók 1,5-ként is fel lehet fogni, hiszen sok hőst és ismert karaktert fog felvonultatni. Sólyom, Fekete Özvegy és Kap’ vállvetve harcolnak, de ott lesz Nick Fury, Maria Hill és még sok más szereplő.

Bryan Singer twittelte ki a képet, Wolverine megérkezett az X-Men forgatására

Snowpiercer featurette

 

Képek A csodálatos pókember 2 forgatásáról

 

 

Amerika Kapitány 2 forgatás

amkap2forgatas2 amkap2forgatas3 amkap2forgatasamkap2forgatas4

 

És végül: Néhány thai Vasember rajongó készített egy svédelt előzetest

4 komment

  1. Scarlettnek nem áll jól ez a haj. Örülök, hogy cáfolták ezt a FF hírt, nagy marhaság lenne. Az viszont jó, hogy sokan feltűnnek majd a Winter Soldierben 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *