6

Érdekességek a The Guardians of the Galaxyről

guardiansofthegalaxyJames Gunn éppen a Guardiand of the Galaxy Marvel filmet készítő elő, a The Wrap pedig néhány érdekes információval szolgált a tervezettel kapcsolatban.

Rocket Raccoon (a mosómedve) társával, Wal Russ-szal a Keystone Quadrant intergalaktikus börtönben dolgozik őrként, ide zárják a különösen veszélyes őrülteket.

Michael Rooker játssza Yondu Udontát, aki a képregényekben a Galaxis Őrzőinek az alapító tagja, ám itt a főellenfél lesz.

Lee Pace szintén egy nagy ellenfelet kelt életre, ezt már eddig is tudtuk. Viszont karaktere átáll a jó oldalra és valószínűleg ezzel egy külön spin off filmet fognak felvezetni. A találgatások szerint Nova, Adam Warlock vagy Marvel Kapitány lesz ez a karakter.

John C. Reillyt szeretnék megnyerni Rhomann Dey szerepére. Ő Coulson ügynökhöz hasonló figura lenne, aki szemmel tartja az Őrzőket és jelent a S.H.I.E.L.D.-nek. Dey a képregényekben a Nova Corps vezére és nem ember.

Úgy hírlik, hogy Groot (a hatalmas fa) azért érkezik a Földre, hogy az embereken kísérletezzen, de Nick Fury beszél a fejével és ráveszi, hogy mondjon le terveiről és álljon be egy csapatva.

És ha már erről a filmről esett szó…Dave Bautista twitterén osztott meg magáról egy képet. Hozzátette, hogy próbálja a Szikla szintjére hozni magát. Úgy véli, hogy manapság Dwayne Johnson az egyetlen, aki Hollywoodban a bitang erős akcióhőst testesíti meg. Bautista egyébként Drax-et alakítja a filmben.

bautista

6 komment

 1. Pff, szikla a bitang erős szteroidokat testesíti meg 😀 vagyis azok testesítik meg őt 😀

  …Adam Warlock legyen légyszi-légyszi 🙂

 2. Nem értem a Marvelt. Eddig viszonylag hűek maradtak a képregények és az egyes karakterek szellemiségéhez. Ezt a csapatot semmilyen szinten nem ismerem de érdekelt a film mint minden Marvel mozi. Viszont az, hogy a filmben egy alapító tag főellenség lesz kb akkora pofán ütés a fanoknak mint az Iron Man 3 féle Mandarin.

  • Ízlések és pofonok. Nekem, mint képregényrajongónak, egyáltalán nincs bajom ezzel, meg úgy általában, a módosításokkal a képregényfilmek esetében. Hiszen ha csak az eredeti képregényt filmesítenék meg, teljesen hűen, az nem lenne – szerintem – annyira ütős (kivéve a Sin Cityt).
   Elismerem, ez azért már egy elég komoly módosítás, de pont azért, mert egy rakás ember életükben nem hallott még róluk, a flimet megnézők többségének nem fog feltűnni.
   És, hiába ágálnak a rajongók, a pénz nagy úr 🙁

   Egyébként Yondu a képregényben az eredeti, évtizedekkel ezelőtt alakult csapat alapítója volt. Az a csapat, amiről a film készül, pár évvel ezelőtt jelent meg, és a nevükön kívül igazából nincs közük a régiekhez, ezért sem látom igazán problémásnak ezt.

   De, ahogy az elején mondtam, ízlések és pofonok, nem tetszhet minden egyformán mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *