6

Don Jon előzetes

Joseph Gordon-Levitt számos alkotásban bizonyított színészként, úgy gondolta, hogy megannyi tehetséges rendezővel dolgozott, hogy elleste miképp kell ledirigálni egy filmet. Megírta a Don Jon forgatókönyvét, beállt a kamera mögé, de előtte még leszerződtette Scarlett Johanssont az egyik főszerepre.

Jon Martello (Gordon Levitt) a modern Don Juan, barátai csak Don Jonnak hívják. Csak a szexre tud gondolni, gyakran nyúl magához, majd nőket hódít meg. Azonban ez nem a Szégyentelen (Shame) kistestvére, sokkal inkább vígjáték, mint dráma. Amikor éppen nem ezekkel van elfoglalva vagy nem Johanssonnal, esetleg Julianne Moore-ral randizik édesapjával (Tony Danza) lóg.

donjon

 

6 komment

  1. Érdekes… Volt már mondjuk pár hasonló film ebben a témában. Nem konkrétan ez volt a “felállás”, de amolyan züllött, önmagával elégedett, mégis érzi, hogy valami hiányzik az életéből típusú karakter volt már pár. Azért lehet, hogy jól összerakott kis film lesz ez, meglátjuk.

    • A fesztiválkörút után ősszel küldik be a mozikba Amerikában és más néhány országban. Szóval szerintem valamikor ekkortájt ülhetünk be mi is rá.

  2. Na erre kíváncsi leszek. Nem tűnnek sablonosnak a poénok. Szerintem manapság nagyon ritka az igazán karakteres fiatalabb színész, de JGL ebben a tekintetben kivétel. Amellett hogy nagyon jó színész, ha még rendezni is tud akkor sokat nyerhetünk vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *