6

A Marvelnek csak jó, ha a DC összekapja magát

Azt gondolná az ember, hogy a Marvelnél örülnek, ha a nagy konkurens DC egyik filmje megbukik és szomorkodnak, ha valamelyik mozijuk nagy bevételt ér el. Kevin Feige, aki a Marvel képregényfilmjeinek a producere a comicbookmoviesnak elmondta, hogy szó sincs erről és már nagyon szeretné látni Az Acélembert.

„Az Acélember döbbenetesen jónak tűnik, az előzetese egyszerűen remek. Alig várom, hogy láthassam a filmet, szerintem nagyszerű lesz. Mindig is azt mondtam, ha jó filmeket készítenek az mindenkinek jó lesz. Nekünk se jó, ha egy alkotásuk nem szerepel valami szépen. Azzal csak támogatni tudjuk egymást, ha mi is jó filmeket csinálunk és ők sem készítenek rossz alkotásokat.”

És ha már Superman, íme egy fan made nyitány Az Acélemberhez

6 komment

  1. csak nálunk “divat” szívből gyűlölni a vetélytársat, odakinn nincs így.

    Nem egy képregényíró/alkotó rendszeresen ingázik a dc meg a marvel között és sose utasítják el őket, mert előtte a konkurenciánál dolgozott. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy emberi módon is lehet ezeket a dolgokat kezelni.

    • Ez a “csak nálunk divat” hozzáállás annyira förtelmes és annyira nem igaz… odakinn is van ilyen, hidd el

  2. ha mi is JÓ filmeket csinálunk és ők sem készítenek ROSSZ alkotásokat 😀 😛 Egyébként igaza van, bár bennem, mint jó magyarban megvan a “verseny”, a Marvelt többre néztem mindig is.

  3. Azt azért kétlem, hogy ezt merő jóindulatból mondta, de abban igaza van, hogy a man of steelnek ütős lesz.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *