0

Heti bemutatók – Nyomorult hazugságok

0arb

Végzetes hazugságok (Arbitrage): Nicholas Jarecki első mozifilmjében Richard Gere egy bankban dolgozó férfit alakít, több hibát is vét és ha egy hozzáértő belepillantana a könyvelésbe észrevehetné, hogy vaj van a füle mögött.

Nyomorultak (Les Miserables): Tom Hooper dirigálta a Victor Hugo musical-dráma feldolgozást, amelyben Russell Crowe, Hugh Jackman, Anne Hathway fakad dalra. Jakcman játssza Jean Valjean-t, Crowe Javert felügyelőt formálja meg.

Lánybúcsú (Bachelorette): Kirsten Dunst, Lizzy Caplan és Isla Fisher látható ebben az amerikai vígjátékban, amiben egy nő három régebbi iskolatársát kér fel koszorúslánynak.

Rúzs, reptér, satöbbi (Cockpit): Svéd vígjáték, egy férfit kirúgnak állásából és neje is elhagyja. Ezt követően nőnek adja ki magát, azt reméli, hogy így meg tud szerezni egy pilótaállást. Előzetes erre

Bérelj cicát (Rentaneko): Ogigami Naoko rendezésében készült japán film. Egy hölgyet macskák vesznek körül, ezáltal kevésbé érzi magányosnak magát. Úgy dönt, hogy állatkáit másoknak is kölcsön adja, ezáltal azok sem érzik majd magukat egyedül.

Volt egy tánc (Take This Waltz): Sarah Polley dramedyjében Seth Rogen és Michelle Williams állnak a középpontban. Williams házas nőt formál meg, boldog házasságban él, de megismerkedik az utcájukban élő férfivel és minden megváltozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *