8

Vázlatok Antal Nimród sci-fijéhez

Antal Nimród a Kontroll után Hollywoodba igazolt, letudott egy közepes horrort, Az elhagyott szoba (Vacancy) után szintén ismert nevekkel dolgozhatott, de A szállítmány (Armored) sem robbant nagyot, majd Robert Rodriguez őt választotta ki a Ragadozók (Predators) rendezői posztjára. Antal következő alkotása nagy valószínűség szerint a Repossession of Max the Comapion Robot sci-fi lesz, néhány concept art kikerült a netre, ezeket láthatod alább.

 

A történet a jövőben játszódik, ahol mindenkinek van saját robotja, gyakorlatilag ezek töltik be a kisállatok szerepet. Virágzik az üzlet, a robotokat részletre is meg lehet vásárolni, de ha valaki nem tudja rendezni a hátralékot, akkor jön a könyörtelen behajtó. Lee is egy ilyen végrehajtó, újabb megbízatása Mike-hoz viszi, aki egy tragédia során elvesztett mindent, csak Max nevű robotjára támaszkodhat a bajban, ami mindent megtenne azért, hogy a gazdája mellett maradhasson. Max végül eléri, hogy Lee és Mike ne ellenségként tekintsenek egymásra, a két férfi megkedveli egymást, összefognak, hogy együtt tegyék tönkre a behajtással foglalkozó üzletágat.

8 komment

  1. Repo Men meets I, Robot 🙂
    Azért érdekel, és én is remélem, h nem ilyen 50-es évekből szalajtott robotok lesznek belőle. Azon túl, h sci-fi, van még valami műfaji behatárolás? Pl. akció lesz-e inkább vagy dráma, vagy mi.

  2. @purga: Csak azt írták, hogy sci-fi, de szerintem erősen drámai lesz. Nem hinném, hogy egy hatalmas költségvetéssel támogatnák meg, így inkább a drámai vonalat fogja erősíteni, meg talán egy kis akció is lesz benne.

  3. Én megnéznék egy ilyen “classic” aranykorbeli/asimovos robotos sci-fit… sőt, kifejezetten tetszene, ha nem modernizálnák annyira sem, mint az I, Robot-ban.
    Antal Nimródnak meg üzenem, hogy hajrá!
    Hódítsák meg újra a magyarok Hollywoodot! 😀

  4. Én úgy tudom, hogy ez kivételesen nem egy iparos munka lesz Nimródnál, hanem saját ötletén alapszik, és a költségvetését tekintve is inkább függetlenfilmnek lesz mondható…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *