3

Wahlberg a Pain and Gainről és a tervezett kosaras filmjéről

Az MTV Mark Wahlberggel készített egy interjút. A rapperből színésszé avanzsált Wahlberg elmondta, hogy elég nagy a valószínűsége, hogy benne legyen a Pain and Gain filmben. A produkciót Michael Bay fogja dirigálni, a történet két testépítő bűnözőről szól és ezúttal nem hatalmas költségvetésből, hanem 20 millióból gazdálkodhatna a rendező.

“Jelenleg is egyeztetünk a film kapcsán, még meg kell beszélni néhány fontos részletet, hogy mikor akarják megcsinálni és egyéb hasonló dolgokat. Eléggé valószínű, hogy elvállalom, a forgatókönyv nagyon jó. Bay igazán jól közelítette meg a történetet és tudja, hogy miképp akarja megcsinálni.” – mondta Wahlberg, hozzátéve, hogy szerinte azokat is meg fogja győzni, akik eddig nem gondolták volna, hogy szorult volna bele egy csöpp tehetség is.

Néhány hónappal ezelőtt felmerült, hogy a színész Justin Bieberrel fog együtt játszani egy kosaras alkotásban, amelyet A pénz színéhez hasonlítottak. Lesz benne egy öregebb fickó, a “mentor”, aki szárnyai alá vesz egy ifjú tehetséges. Wahlberg erről is ejtett pár szót, kiderült, hogy először azt hitte, hogy rá szeretnék bízni a fiatal titán karakterét. “Felhívtak a Paramounttól és előadták ezt történetet. Azt feleltem, hogy ‘Remek, szóljunk Jack Nicholsonnak vagy Robert De Nironak, keressük meg Robert Duvallt.’ Amire ők így reagáltak: ‘És mit szólnál Garrett Hedlundhoz?” Mire én: “Micsoda?’  Ekkor esett le, hogy nem ő lesz a feltörekvő tehetség a filmben. Mindenesetre Wahlberg ötlete volt, hogy szólni kellene Biebernek, a Paramount rábólintott a dologra. Egyelőre a forgatókönyvvel bíbelődnek (bieberődnek?) és keresik a megfelelő rendezőt.

3 komment

  1. “kiderült, hogy először azt hitte, hogy rá szeretnék bízni a fiatal titán karakterét.” 😀 😀

  2. “kiderült, hogy először azt hitte, hogy rá szeretnék bízni a fiatal titán karakterét.” 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *