9

Újabb X-Men: Az elsők előzetes

Még egy nemzetközi X-Men: Az elsők előzetes látott napvilágot, ebbe néhány új, eddig nem látott képkocka is bekerült. Így például láthatjuk a fiatal Eriket is. Nem kell már sokat várni arra, hogy megalakuljon az X-Men. A folytatást betervezték és állítólag jön az X-Men negyedik része is.

9 komment

  1. Miért van az, hogy mindig úgy érzem, magnetónak van igaza, mikor keményen lép föl? Igaz a kiírtást, meg mindenki mutánsá alakítását meg túlzásnak tartom. (Telán mert, ha valaki az enyéimre támad, akkor azt akarom, hogy szünjön meg az illető ?)
    Egyébként tetszik..

  2. @Csigataposó: LOL 😀

    Tényleg az a jó Magnetóban, hogy az ő nézetét is meglehet érteni. Teljesen igazi, eszes ellenség, aki nem nevezhető szimplán csak “gonosznak”.

  3. @Mese92: Nem is gonosz. Totálisan csak megítélés kérdése. Gondolj Vadföldre. Ott ő a góré, és nem diktátor, hanem “jóságos” vezető, aki ugyan kissé demagóg agymosást hajt végre a mutánsokon – de ez is csak nézőpont kérése. Pl. a Wolverine and the X-MEN-ben érdekes volt, ahogy Lornát (Polaris) nevelte, és hogy a lánynak milyen utópisztikusan hatottak az apja eszméi. Ilyen tekintetben Magneto gonosz? Nem hinném…. Egy alternatívát nyújt a mutánsok számára, igaz, megkérdőjelezhető eszközökkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *