10

Neeson benne lenne a Szupercsapat folytatásában

A DigitalSpy elbeszélgetett Liam Neesonnal és megkérdezték tőle, hogy várhatjuk-e a Szupercsapat folytatását. “Egyelőre nincs betervezve, de a stúdió nem mondott nemet rá. Személy szerint nagyon szívesen felülnék erre a lóra ismét, akárcsak Bradley (Cooper), Sharlto (Copley) és Rampage (Jackson). De ez az egész a dollároktól és a centektől függ. ” – mondta Neeson és hozzátette, hogy szerinte nagyon jó filmet sikerült csinálniuk. Szerinte azért teljesített rosszabbul a vártaknál, mert pont akkor került a mozikba, amikor a Világkupa kezdetét vette és ez erősen hatással volt a bevételre.

A sorozatból készült akciófilm 110 millió dollárba került és Amerikában csak 77 millió dollárt fialt, az összbevétele 177 millió volt. Ha DVD-n és Blu-Ray-en jól fogy a produkció, akkor talán a stúdió is zöld utat adhat a második részre. Neeson jelenleg a The Grey túlélő-thriller forgatja Joe Carnahannal, a Szupercsapat rendezőjével.

10 komment

  1. Meg voltam róla győződve, hogy simán jön a második rész.
    Nekem tetszett az első, és a bővített változat még a mozis verziónál is sokkal jobb! A sorozaton nőttem fel szinte, minden részt láttam.
    Ez a mozifilm amúgy a sorozat ismerete nélkül is érthető és emészthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *