10

Brazil rendezőre bíznák a Robotzsarut

0jp

Mielőtt az MGM becsődölt volna Darren Aronofksy próbálta összehozni a Robotzsaru remake-et. Habár a stúdió és a rendező sok mindenben nem értettek egyet (pl. 3D, effektek mennyisége), mégis úgy tűnt, hogy meg fog valósulni a projekt. Aztán a pénzügyi problémák miatt a tervezet jégre, Aronofsky pedig a Wolverine rendezői székébe került. A stúdió végül nagy nehezen kilábalt a gödörből és újra elővette a Robotzsarut. Aronofsky megüresedett helyére a brazil Jose Padilha kerülhet, vele tárgyalnak éppen. Padilha legismertebb filmje az Elit halálosztók (Tropa de Elite), amelyhez tavaly elkészült a folytatás. Előbbi 8,0-en áll az imdb-n, utóbbinak pedig 8,6 az átlaga.

10 komment

  1. @algi: Á, idős már ahhoz, szerintem. Kb egy éve volt egy nagyon jó epizód vele, a Fringe sorozatban. Húú, jó volt újra látni valami szerepben. Bírom Őt. A Robotzsaru nagyon megszerettette velem. Az a film… Hát nem is tudom. Imádom! 🙂

    @doggfather: Megérett már Hollywoodnak az a seggberúgás. XD

  2. Na ránézek imdb-n, melyik évad volt ez. 🙂 Peter Weller nagyon alul van értékelve, szerintem több szerepet kaphatott volna a karrierje során.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *