13

Аполлон 18 плакат

Az Apollo 18 orosz posztere. A történet szerint az Apollo 18 titkon csak elment a Holdra, ahol különös dolgokra lelnek. Bob Weinstein már hozzákezdett a marketinghez és előadta, hogy a film nem kitalált, ők erre ráleltek. Ügyes. Mindig van néhány ember, aki ezt beveszi. Az Ideglelés (Blair Witch Project) esetében is sokan azt hitték, hogy ez valós és a Negyedik típusú találkozásoknál (The Fourth Kind) is többen azt bizonygatták, hogy valódi, megtörtént felvételekkel tűzdelték meg a horrort.

“Az emberek igenis tudják, hogy vannak titkok, amelyeket egyszerűen nem akarnak megosztani velünk. Nézzük csak meg a WikiLeaks-t. Olyan dolgokat fednek fel, amelyek valóban megtörténtek a világban. És ez aztán nem kamu” – mondta Weinstein, majd folytatta “Mi nem forgattunk egy képkockát se. Úgy találtuk. Találtuk haver!!”

13 komment

 1. @insane6: az élien voltál előző életedben, vagy a kalapács? 😀

  Amúgy ha az a film olyan lesz, mint a trailere meg a marketinge, biztos, hogy jó ideig hivatkozási alap lesz, és nem pozitív kontextusban.

 2. “Úgy találtuk. Találtuk haver!!” ÉRTED???
  ez most komolyan gondolod “haver” ,hogy valaki beveszi? Esetleg ha nem egy 16 éves szintjén lennél esetleg néhány ember elhinné….istenem ..
  Mellesleg a film érdekel és meg is fogom nézni remélem nem okoznak csalódást ….ezek után 🙂

 3. @Boyzndahood: “…egy 16 éves szintjén…”
  Erről van szó – ez a legnagyobb célközönség (+/- pár év:P)…
  Amúgy meg egy újszülöttnek minden vicc új, vagyis mindig lesznek, akik beveszik az ilyesmit.
  Mert úgy sokkal izgibb.

 4. Hát hülyeség ez a duma, dehát attól még lehet jó a film. Nekem a Fourth Kind is tetszett és van ismerősöm, aki még mindig azt hiszi, hogy volt benne igazi felvétel is 🙂 Nincs kedvem összetörni a szívét… 😛

 5. Találták, persze, csak akkor még Apollo 20-ról volt szó, és ügyesen elhintették az interneten (főleg a youtubon) mintegy előre elvetve a viralkampány magvait.

 6. Pont egy Wájnsztínnek kéne hinni. Még jó hogy ő legalább nem tőzsdére ment mert a marhaságaival segített volna jobban bedönteni a gazdaságot.

 7. @PhilipMorris: Ez a film nem nekünk készült, hanem a zamerikaiaknak. Azoknak meg a fele hülye a másik fele bolond a harmadik fele meg olyan amilyen. Tehát azoknál biztos sokan beveszik…
  Gondolj bele, ha csak a lakosság 10%-a beveszi ezt. vagy legyen csak 5%. Az se kevés hülye!
  Amúgy meg tényleg találták a felvételeket. Hozzá se nyúltak csak HD-sítették meg kicsit szinkorrekcióztak rajta aztán hadmennyen 🙂

 8. “Mi nem forgattunk egy képkockát se. Úgy találtuk. Találtuk haver!!”
  Persze, akkor én meg II. Erzsébet udvari bolondjának a seggszőre vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *