11

Dr. House esete a Ponyvaregénnyel

Feltételezem a legtöbben láttátok már Quentin Tarantino második mozifilmjét, a Ponyvaregényt. Az alkotás klasszikussá vált és bizony rengeteg szöveget használnak belőle még ma is. A Dr. House sorozatban az egyik jelenetet dolgozták fel/figurázták ki. Lehet, hogy kissé erőtlen lett, de nem nem tudnám ráfogni, hogy gáz.

11 komment

  1. Menő, de bocs a kötözködésért: “Feltételezem a legtöbben láttátok már Quentin Tarantino első filmjét” – láttuk és az nem a Ponyvaregény.

  2. 7. évad elejénél megakadtam, (nem azért mert szar) de ennek hatására lehet, h újra folytatom, bírom nagyon House-t és sztem rohadt vicces feldolgozása Tarantino nagy művének 🙂
    @koimbra: Az 5. évad nálam is nagy fordulópont volt, asszem 2 évig kihagytam a sorozatot, de aztán rávettem magam a folytatásra és hidd el, a 6. évadtól úgy beindulnak a dolgok, hogy már el is felejted az 5. egyhangúságát (6. évad első két része konkrétan egy Száll a kakukk fészkére remake)

  3. @Shyllard: A negyedik sem volt már az igazi, az ötödik meg teljesen hullámzó volt. Én azért kezdtem el nézni, mert jókat nevettem rajta. Egy idő után a humor elmaradt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *