5

Somnolence sci-fi rövidfilm

Patrick Kalyn az effekt részlegen ismerős leginkább, dolgozott a King Kong, az X-men – Az ellenállás vége  (X-Men: The Last Stand)  és a District 9 filmekben is. Kalyn készítette az alábbi Somnolence című sci-fi rövidfilmet, amelyet 10.000 dollárból két nap alatt forgatott le Red Camerával Vancouverben. Az alkotás csak egy nagyobb filmterv rövid része, a férfi azt reméli, hogy sikerül meggyőznie ezzel néhány fejest, így elkészítheti a másfél-két órás mozis verziót.

A történet 2031-ben játszódik a Földön, a fosszilis fűtőanyagok kimerültek. A világ az összeomlás szélén áll, a nemzetek pedig az AREN elnevezésű koalícióba tömörülnek és egy új energiaforrással kísérleteznek. Azonban a tesztek nem hoznak eredményt, sőt az egyik olyannyira rosszul sikerül, hogy egy elit csapatot küldenek a helyszínre, hogy megállítsák az anomáliát. A katonák a helyszínre érkezvén azonban egy másik dimenziót találnak.

5 komment

  1. Szeretem a short-filmeket, de ez sztem elég gyengus lett :S Az effektek szépek, meg a kis gömb is ötletes, de nem szívesen látnám, h mozifilmet csinálnak belőle.

  2. @Shyllard: Ugye? Az effektek rendben voltak, de nekem is hiányzott belőle valami. Figyelemfelkeltő akart volna lenni, erre inkább elterelő lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *