47

Nyerd meg a Wolf Creek vagy a Ronda ügy DVD-t

Két dévédémtől megválok, úgy döntöttem, hogy ezt egy nyereményjáték keretén belül teszem. Az egyik a Wolf Creek – A haláltúra horror-thriller. Akit érdekel, annak nem kell mást tennie, mint egy megválaszolni a következőt: “Melyik országból származik a film?“. A válaszokat küldjétek el nekem (fentebb a kapcsolat menünél keressétek), kedd 12-ig tart a játék és a helyes válaszokat küldők között sorsolok,  majd írok neki egy e-mailt.

A másik alkotás a Ronda ügy, ezt a DVD-t az kapja, aki ebben a posztban a 40. kommentet ejti.  A frissen regisztráltak nem vehetnek részt a játékban és egyvalaki nem írhat egymás után két hozzászólást, de az illető egy másik hozzászólás után újra beszélhet. Hozzáteszem, hogy mindkét DVD eredeti és a használt (azaz nem újak). A filmeket postán juttatom el az új gazdájukhoz. Mindenkinek köszi, aki játszik.

47 komment

 1. Mennyire használtak ezek a DVD-k? Csak párszor nézted meg őket, vagy évek óta megvannak?

 2. A Ronda ügy egy nagyon jó film, tesóm egyik kedvence. 🙂 A másikról még nem hallottam…

 3. @FreeFantasyFilms: Úgy értem, hogy akik éppen most regisztráltak, azaz ezekben az órákban. Ha szombaton vagy vasárnap regeltek és itt van az első hozzászólásuk, akkor érvénytelen:)
  Egyébként nem hiszem, hogy meglesz a 40 vagy nem tudom:)

 4. @koimbra: hát nem akartam mondani mert hát próbálod eladni de jol mondta purga mikor egy krokodil dundy hasonmásnak nevezte a gyilkost 🙂 ráadásul még az a tájszólás:) .De ingyen van szoval tök mind1 XD

 5. Rohadt jó film a Ronda ügy. Kell. Holnap visszanézek ilyenkor, látom nem nagy a tolongás érte szerintem akkor max 34 lesz. És akkor már ráérek, nyerni fogok:)

 6. Na, szerintem, hogy legyen valami témánk is megemlíteném, hogy azért változtattam nevet, mert összehoztam egy kis csapatot és filmeket csinálunk, eddig 1 van és az is tele van hibákkal, de mostantól saját forgatókönyvből fogok dolgozni, és több extrát teszek bele. Meg szeretném reformálni a magyar filmművészetet 🙂

 7. Na nyomok én is egy kommentet csak hogy múljon az idő! 😀 Amúgy jó ötlet ez az ajándékozgatás 😀 csak lehet 38. kommentnél megakad a rendszer. 😀

 8. @FreeFantasyFilms: apámnál még mindig vhs filmek vanak vagy 3 polc die hard, terminator meg ilyen klasszikusok. Enek van a legjobb feelingje,egy nyári estén bedob eggyet az ember egy sör mellett. Így kell filmet nézni 🙂

 9. Apjuk,hol vagy???Nekem ismerős a wolf creek, láttuk mi már valamelyik sál-kötögetős-fafaricskálós estén?:D

 10. Na 674 megfejtés érkezett (na jó, nem:)), ebből sorsoltam, mondhatni ósdi, retro módszerrel:) Papírdarabokra írtam a helyes megfejtőket és csukott szemmel húztam. A nyertes GabN, akinek küldök egy mailt.
  Megemlítem, hogy szembetűnően túl sok megfejetést kaptam (szerintem) egy testvérpárostól,csak a mail cím volt más. Mindenesetre benne voltak a neveik a papírcetlik között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *