18

Képek a Halálos iramban ötödik részéből

Idén érkezik a Halálos iramban ötödik felvonása és ezzel nem lesz vége, ugyanis máris tervezgetik a következő részt, amely lehet, hogy egy spin-off lesz és Dwayne Johnson fejvadász karaktere fog állni a középpontban. Csak nehogy úgy járjunk, mint A Skorpiókirály esetében, ahol a spin-off kapott még egy (illetve most már két) előzményfilmet, amely már elég gyenge lett. A Halálos iramban: Ötödik sebességben Paul Walker és Vin Diesel újra a gázra taposnak, tyúkszemére lépnek néhány embernek, ráadásul nyomukban lohol Johnson is.

18 komment

  1. hat de a japan gyerek nem halt mar meg egyszer a 3.reszben? vagy azt most nem kell figyelembe venni tortenetileg?

  2. Nem is tudtam h elözményfilm.
    Ez így tök jó 🙂
    Amúgy a képek jó benyomást keltenek, úgy látom szinte az összes lényeges karaktert visszahozták.

  3. Nekem annyira nem jön be h előzmény film és reménykedem az 5. rész is méltó lesz az elődökhöz. De ideje lenne már túljutni a Tokyo Driften, csak h előrébb járjunk, vagy csinálják meg az 5.-et vagy 6.-at Tokyoban. Jó lenne 😉

  4. Remélem hozza a vártakat. nagy rajongó vagyok, nem szívesen csalódnék a franchise-ban. A legjobb talán a 4. rész. Örülök, hogy viszontláthatjuk Vince karakterét is. De lassan le kéne állni, mert ez nem egy cobra 11.

  5. Nekem a a másodiktól kezdve keserő szájízt hagytak. Egyikk se tudta reprodukálni az első rész hangulatát, főleg 2 és a 4 volt illúziúromboló (ha lehet ilyet mondani egy ilyen témákjú filmre). Ha a visszahozunk mindenkit, lehet hogy beinvesztálok egy DVD változatba…

  6. Szerintem kár volt visszhozni a harmadik rész szereplőjét, jelenléte nem oszt nem szoroz. Simán lehetett volna folytatás. A végén bele fognak kavarodni. A 10 rész meg mondjuk az 7 rész előzménye, a hatodik rész folytatása, a harmadik előzménye, az első folytatása, stb:D:D

  7. @koimbra: 10. rész? 🙂 Azért én nem hiszem, hogy ilyen távlati tervek vannak. De persze semmi sem lehetetlen…

    (Persze gondolom minden majd nagyban függ ennek a filmnek a bevételeitől.)

  8. @doggfather: A harmadik rész volt a leggyengébb a szériában, ha kihagyták volna senkit nem zavart volna. A negyedik rész annak köszönhette sikerét, hogy Dieselt és Walkert visszahozták, ez a széria az ő vállukon nyugszik, összenőtt velük a neve. Ehhez nem kell látni a filmet:)

  9. @koimbra: igazad van.
    Csak amit írtál azt én félreértettem, azt hittem,, hogy a látottak alapján írod, h kihagyhatták volna a karaktert, mert itt sem zavar sok vizet, vagy valami ilyesmi.

  10. A harmadik részt nem is tudom minek csinálták ,tök nem illett a képbe , az meg csak rá tett egy lapáttal h nálam a főszereplő hihetetlenül unszimpatikus volt emellett szarul is játszotta a szerepét .Ha az összes részt vesszük figyelembe végülis ki lehetne kerekíteni belőle egy kerek kis történetet de nagyon igaz hogy jóval egyszerűbben is meg lehetett volna ezt csinálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *