3

A Monsters rendezője kelti életre Godzillát

A tavalyi év kisköltségvetésű sci-fijét, a Monsterst sokan dicsérték, a British Independent Film Awardson pedig három díjat besöpört. A legjobban Gareth Edwards, a film rendezője járt, hiszen a Legendary Pictures őt szerződtette le a Godzilla filmre. Edwards egy másik alkotásban is érdekelt, ami Timur Bekmambetov produceri felügyelete alatt készülne, a sci-fi a távoli jövőben játszódna, a konkrét történet nem ismert. A Godzilla azonban elsőbbséget élvez, mivel lassan el kell kezdeni az előkészületeket, ugyanis a bemutató 2012-re van kitűzve.

Az új Godzillának semmi köze nem lesz a Roland Emmerich-féle verzióhoz, a stúdió tisztelegni akar az eredeti japán verzió előtt és hangsúlyozták, hogy el akarják kerülni azokat a hibákat, amelyeket a 98-as filmben elkövettek. A gigantikus lényt CGI segítségével keltik életre. Annyit elárultak, hogy a lény valamiféle szörny ellen veszi fel a harcot, de azt nem mondták, hogy egy vagy több ellenfele lesz.

3 komment

  1. @Alex Mahone: Azért a Godzilla nagyobb költségvetésű lesz, mint az egyébként halálunalmas Monsters. Ebben az emberei szereplők csak nem mennek, mendegélnek és több lesz az akció.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *