7

Vasököl előzetes – Jackman, a robotedző

Hugh Jackman számos filmben játszott, de igazán csak Wolverine-ként ért el nagyobb sikert. A Van Helsing csalódást keltő eredménye miatt nem folytatódik (bár Guillermo Del Toro valószínűleg letesz az asztalra egy másik változatot) és az Ausztráliával is csúnyán befürdött. Jövőre a Vasököllel (Real Steel) próbálja bizonyítani, hogy el tud vinni a hátán egy megaprodukciót. A történet a jövőben, a boksz világában játszódik, az eltelt évek alatt sok minden változott a sportág körül, de egy dolog nem és az nem más, mint a közönség. A tömeg továbbra is lelkesen szurkol és jó meccseket akarnak látni. A szorítókba már nem emberek, hanem robotok állnak egymással szemben, Jackman pedig az egyik masinának az edzője.

7 komment

  1. Hmm, ez olyasminek hat színvonalra, mint a Kardhal, talán még alatta. Esetleg a DVD akvizíciók közé felveszem majd…

  2. Eddig sem hittem, h ígéretes produkciónak nézünk elébe, de ez a trailer még jobban meggyőzött, h jobb lett volna olyan kezekbe adni, mint pl a Shark VS Octopus készőtőié és akkor lehet, h egy vicces kis b-kategóriás filmet kaphattunk volna. Mégis hogyan lehet azt komolyan venni, h két bazinagy robot bunyózik egymással??? A bunyós filmeknek épphogy a boxoló lelki vívódása az egyik legfontosabb eleme, de itt még ilyesmire sem számíthatunk….

  3. Nem mondom, hogy rossz, de felötlött bennem egy kínzó kérdés – ez mégis miről fog szólni? 😐

  4. Eddig sem bíztam benne hogy jó lesz, ezután meg már egyáltalán nem várom. Ha box filmet akarok nézni akkor inkább maradok a jó öreg Rocky-nál, ha meg robotokat akkor jöjjön inkább a Transfomers 3. De ez így együtt…gáz na. Robot ököl vasököl,de ez nem csapott oda ahova köll…

  5. Szar lehet a készítőknek várni a nyilvánvaló bukásukat…
    Ejjejj… kár volt ezt elvállalni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *