11

Tatum is feláldozható lesz?

Sylvester Stallone javában dolgozik a The Expendables – A feláldozhatók folytatásának a forgatókönyvén. Az akciósztár azt szeretné, ha Bruce Willis lenne a főgonosz, pletyka szinten pedig szóba jött Dwayne Johnson és Vin Diesel neve is. Dolph Lundgren visszatér, aki elárulta, hogy Jean-Claude Van Damme is benne lenne a második részben és egymás ellen küzdenének.

“Stallone valami olyasmit mondott, hogy ‘Azt szeretném, ha kitörnéd valahogy a kicseszett nyakát’. Szóval úgy gondolom eléggé sanszos, hogy Van Damme is benne lesz és szerintem rossz fiú lesz. Számára ez kiváló alkalom a visszatérésre” – mondta Lundgren, hozzátette úgy tudja, hogy éppen tárgyalnak egy fiatal színésszel, aki játszott a a G.I. Joe-ban, az illető pedig Channing Tatum.

11 komment

 1. Tatum még illik bele ugyahogy, helyet kell adni az uj nemzedéknek is 🙂
  @desmondwallace: Egyetértek, Van Damme mint gonosz? 🙂 Végülis Willis is az lesz éshát neki is jobban lehet szorítani, mint a halálát kívánni 😛

 2. @doggfather: nem lenne nagy csata, hiszen Chuck Norris legyőzhetetlen:) lenyomná őket, mint Fekete Laci a mákosrétest.

  Amúgy meg – igen, Dolph vs JCVD epic lenne. Valami mezőgazdasági gép is kell még oda, hogy a remake tökéletes legyen:)

 3. @desmondwallace: @Shyllard: Van Damme már játszott gonoszt. 🙂 Fekete Sas-Black Eagle (1988) néven futott a film. Mondjuk, nem miatta volt vacak az a film, szerintem.

  Egyébként ez az Expendables 2 jöhetne, az első tetszett. Végre nem finomkodtak, és a régi arcokat lehetett látni! 😀

 4. @koimbra: LOL:D Jól hangzik:)

  Jó volt az 1, de annyira nem volt számomra eget rengető. Hátha a 2.:) A Schwarzis jelenet viszont nagyot ütött az elsőben(Y)

 5. Van Damme jól tette,hogy nem játszott az elsőben,valószinüleg azt a szerepet kapta volna,amit Gary Daniels játszott.Csak akkor a karaktert nem Brit-nek,hanem Belga-nak hívták volna feltehetőleg.Semmitmondó kis zserep volt.Nem vesztett vele semmit,hogy nem vállalta el,hiszen a többi szereplőt sem nagyon hívják azóta sem holywoodi szuperprodukciókba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *