7

Sólyomszem felbukkan a Thorban

0he

Az eltelt néhány napban felröppent néhány hír a Marvel Bosszú Angyalai filmjével kapcsolatban, de ezek közöl kettőt meg is cáfoltak. E szerint a szuperhős csapat mégsem fog szembenézni a Skrullokkal és Demi Lovato sem fogja eljátszani az egyik női karaktert. Viszont a THR oldal tudomása szerint a Marvel egy színésznőt szeretne leszerződtetni a produkcióba, az azonban nem ismeretes, hogy milyen szerepet szánnának neki. Elképzelhető, hogy esetleg a Darázs bőrébe bújhat bele, hiszen a hölgyemény fontos szerepet töltött be a csapatban.

Az már biztosnak tűnik, hogy a Thorban láthatjuk majd Sólyomszemet is. A kiváló céllövőt Jeremy Renner formálja meg és csak rövid ideig lesz jelen, a film végén tűnik fel. Renner tavaly megemlítette, hogy Sólyomszem is benne lesz a produkcióban, erre azonban a stúdió úgy reagált, hogy a karakter csak a Bosszú Angyalaiban bukkan fel először. Renner biztosan nem fogja viselni a képregényfigura képregénybeli maszkját, ezt korábban már elmondta, ugyanis a füzetekben talál jól nézett ki, de a filmben nem állná meg a helyét.

És még egy Marvel érdekesség. A képregénystúdió levédette a Secret Warst. Ebbe benne foglaltatnak a számítógépes játékok és a filmek is. A Titkos háborúban az F4, az X-Men, a Bosszú Angyalai és más hősök (pl. Pókember) a Túlontúli által létrehozott bolygóra került, ahol a szuperbűnözőkkel csaptak össze.

7 komment

  1. Engem az érdekelne nagyon, hogy mikor láthatunk végre Amerika kapitány előzetest. Lassan már az összes képregényfilm trailerét láttam, kivéve ezt.

  2. @Shyllard: És vagy 500 millió dollár kéne hozzá… Gondold el, annyi nagy kaliberű színészt megfizetni (elég csak a Vasember szereposztására gondolni, aztán jön a Thor, Am. Kap., az X-ek és az F4…), az egész ILM-kapacitást legfoglalnák a speckó effektek, meg hát… 1 filmbe bele se férne, legalább 2 kellene vagy egy trilógia. Mikorra készülne az el? Évek. De nem mondom, hogy nem hozna vissza 500 milliót többszörösen is. Minden képregény-fan (mint mi!) nyálcsorgatva várná, és a premier előtt a mozinál sátoroznának.

    AKAROM! 😀

  3. Jó lenne a TH is, de nekem már az is elég, hogy sok szereplő lenne egy egy filmben.
    Sólyomszemnek is örülnék, de remélem, hogy a cool shield ügynök újvilági verziója lesz benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *