2

Soderbergh visszavonul?

Steven Soderbergh évek óta tervezgeti, hogy visszavonul a filmezéstől, de ezt egyelőre nem ejtette meg. Matt Damon az LA Times-nak beszélt arról, hogy hamarosan elérkezik az az idő, mikor a rendező beváltja ígéretét. “Vissza fog vonulni, az eltelt évek alatt sokat gondolkodott ezen és egyre közelebb van ez a pillanat. Inkább festeni szeretni, azt mondja, hogy még elég fiatal ahhoz, hogy belekezdjen egy másik karrierbe. ” – mondta Damon, majd folytatta – “Miután befejeztük a közös filmünket, a Liberace produkcióba vág bele jövő nyáron Michael Douglas-szel, majd jön még egy alkotás George Clooney-val és miután ezeket letudta visszavonul”

Soderbergh kísérletező típusú direktor, aki az eltelt évek alatt az Ocean’s Eleven trilógiával tudott csak kasszasikert aratni, a többi műve pedig vagy bukta volt vagy korrekt eredményt hozott. Most éppen a végső simításokat végzi a Haywire akciófilmjén és javában forgatja a Contagion thrillert. E mellett két alkotás mögött áll producerként, a The Prince of Providence előkészületei most zajlanak, a Night Train forgatásához hamarosan hozzálátnak.

2 komment

  1. ő rendezte egyik kedvenc filmemet, a Traffic-ot. azóta is várom, hogy előrukkoljon valami hasonlóval, de erre már úgy tűnik nem kerül sor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *