12

Minden lében négy kanál film

Eddig négy évadot élt meg a Minden lében négy kanál (Burn Notice) sorozat (és még kettő jön), a főszereplő Jeffrey Donovan volt, aki a CIA egyik ügynöke, ám egy nap fekete listára kerül és Miamiban ragad. Barátnője (Gabrielle Anwar játssza) és jó barátja (Bruce Campbell alakítja) segítségével próbál rájönni, hogy ki húzhatta rá a vizes lepedőt, e közben pedig segít néhány bajba jutott emberen.

Érkezik a film is, ám ezt nem a mozikban, hanem a tévében fogják leadni. Donovan fogja megrendezni a produkciót, ami egy előzményfilm lesz és  Campbell lesz a központi szereplő. A forgatás januárban veszi kezdetét és a két órás produkciót valamikor tavasszal fogja leadni az USA Network. A forgatókönyvet Matt Nix, a sorozat atyja írja.

A történet 2005 végén játszódik, kolumbiai lázadók egy csoportja a helyi katonai erőknek sok problémát okoz, ezért tanácsadóként odaküldik Sam Axe hadnagyot (Campbell). Sam hamarosan sötét titkokra jön rá a területtel kapcsolatban.

12 komment

  1. csekkold le, számomra minden idők egyik legjobb sorozata. hátha neked is bejön.
    a magyar címet kötelező azonnal törölni az agyadból, és szigorúan Burn Notice-ként gondolni rá 🙂

  2. @countrypecos: Az első évadot végignéztem. Átlagos, nézhető sorozatnak mondanám, de mégis volt benne valami plusz, ami miatt érdemes volt nézni. A második évadot a felénél abbahagytam, itt már hiányzott valami, ami miatt tovább néztem volna.

  3. @countrypecos: valamelyik magyar fostévé elkezdet adni ezen az idióta címen, hogy aztán valamilyen sajátgyártású reality kedvéért a közepénél abbahagyja. szerintem is elég vicces volt amúgy: egy munkanélküli szuperügynökről szól amúgy.

  4. Semmi kiemelkedő, de egyszerűen egy nagyon szórakoztató B kat kémsorozat. Azon kevés produkciók egyike, ahol azt érzed hogy a készítők nagyon jól szórakoznak de ebből nemhagyják ki a nézőt sem (erre sok negatív példa van, lásd Rat Race).

  5. nos utánanéztem, hat évad van berendelve összesen jelenleg, de a sugárzás még csak a negyedik vége-fele tart…

  6. azaz. négy évad az a hat. egyébként meg elég jó meggájveres dolgokat lehet tanulni belőle:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *