6

Jön a Copland és a Pókerarcok folytatása

A Miramax és a The Weinstein Co. egyesítette erejét, hogy tető alá hozzanak néhány produkciót. Terveik között elsősorban folytatások szerepelnek, de elmondható, hogy abból aztán egy rakat tervezet sorakozik az asztalukon.

Elsőként bejelentették, hogy megcsinálják a Tapló télapó (Bad Santa) második felvonását, Billy Bob Thornton úgyis azt mondta legutóbb, hogy nagyon szeretné. A régóta halogatott Pókerarcok 2 (Rounders 2) is terítékre került, sőt a több Oscar-díjjal jutalmazott Szerelmes Shakespeare (Shakespeare in Love) folytatását is el fogják készíteni.

És ez még mind semmi, mert azt is közölték, hogy a Bridges Jones naplója (Bridget Jones’s Diary), a Copland, az Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn), a Bárbarátok (Swingers), a Shop-stop (Clerks), a Hölgyválasz (Shall We Dance) és A rettegés háza (The Amityville Horror) is kap egy-egy sequelt. Hozzátették, hogy ezek közül néhány csak a tévé számára fog készülni.

6 komment

 1. WTF?!?!
  Mégis minek?!?!

  A shop stopnak már volt 2ik része, nem kell 3ik.
  Kevin Smith ne folytatgasson, csináljon új filmeket4
  Az alkonyattólnak is van már dvds folytatása sztem, nem is egy.

  A többi is felesleges.

 2. A Pókerarcoknak hogyan csinálnának folytatást? Elmennek ezek a büdös pi**ába. Jó volt az a film, de ennyi volt benne. Nem kell annak folytatás.

 3. Hát azért… szerintem bőven nagyot változott azóta a pókervilág. Az élő játék is, de az online meg teljesen új, feldogozatlan téma még. Már úgy értem, minőségi feldolgozása még nincs, és gyakorlatilag a Pókerarcok és a Tilts a két olyan filmes alkotás, ami elfogadható produkció.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *