0

Igaz vagy hamis: Paranormális akták

Az Universal a Paranormális aktáktól küldött egy kis anyagot, ami  január 13-án 23:00 órától lesz látható az Universal Channel műsorán.

Az Igaz vagy hamis: Paranormális akták forradalmasítja a természetfeletti jelenségekkel foglalkozó sorozatokat, hiszen szereplői olyan bizonyítékok után nyomoznak, melyeket a szemtanúk internetre töltenek fel.

Látott már valaha olyan képet vagy videót a világhálón, amiről nem tudta eldönteni, hogy valódi vagy átverés? Az Igaz vagy hamis: paranormális akták megadja a választ…

Ben Hansen, volt FBI ügynök, világéletében rajongott a természetfeletti jelenségekért. Miután búcsút mond híres munkahelyének, egy fiatal és elszánt csapat élére áll. Arra vállalkoznak, hogy a legfrissebb, legfurcsább képeket kielemezzék, és eldöntsék, szükséges-e további nyomozás. Szemcsés videók kelnek életre a csapat minden részletre kiterjedő kutatása során, miközben megpróbálják rekonstruálni a jelenséget.
A nyomozások során felkeresik a szemtanúkat, kísérleteket folytatnak, melyek során a legmodernebb high tech nyomozási eszközöket alkalmazzák, mintákat vesznek, majd eldöntik, hogy az eset csak egy jól kitervelt csalás, amit le kell leplezni, vagy megmagyarázhatatlan paranormális rejtély, ami akár veszélybe is sodorhatja a csapatot. Mindez az Igaz vagy hamis: Paranormális akták makacs nyomozóinak egy átlagos napja.

A CSAPAT
Ben Hansen
Ben azzal a céllal szervezte a csapatot, hogy megtudja a valódi igazságot a természetfelettiről. Már gyermekkorától rajongott az UFO-történetek és a kormány titkos projektjei iránt. Nagy álma volt, hogy megismerje a valódi X-aktákat, és elhatározta, hogy egész életét a nyomozásnak szenteli. Utahban tanult szociológiát és kriminalisztikát, majd az FBI-nál dolgozott több mint 6 évig.

Jael De Pardo
Jael képzett riporter, aki számtalan üdülőhelyről és konfliktuszónából közvetített már. Dolgozott többek közt Kolumbiában, Panamában és Mexikóban. Remek elemzőképessége sokszor segíti a csapatot abban, hogy eldöntse, mi a valóság és mi a fikció.

Bill Murphy
Billnek rendkívül nagy tapasztalata van a terepen történő nyomozásban. Közel 20 éve kutat különböző típusú természetfeletti eseteket, így rendkívüli háttértudással és az ilyen esetekben nélkülözhetetlen technikai ismeretekkel is rendelkezik.

Austin Porter
Austin, végzettségét tekintve biológus, aki a kaland kedvéért csatlakozott a nyomozókhoz. Fő feladata, hogy a feltételezéseket elméletben és gyakorlatban is tesztelje.

Chi-Lan Lieu
Chi folyamatosan a szkepticizmus és a valódi hit között őrlődik. Fényképészként a jelenségek dokumentálásban segíti társait.

Larry Caughlan, Jr.
Larry Dallasban, egy 200 éves temető szomszédságában nőtt fel, ami már kiskorában arra késztette, hogy a megmagyarázhatatlan jelenségeket kutassa. A csapat technikai felelőseként az elérhető legmodernebb nyomozási és tesztelési eszközökkel igyekszik a megmagyarázhatatlan jelenéseget megismerni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *