0

Heti néznivaló

Négy filmet mutattak be ma itthon, megérkezett Luc Besson Arthur-franchise-ának harmadik része, Ben Stiller és Robert De Niro pedig tovább figyelik egymást.

0art3

Arthur 3 – A világok harca (Arthur et la guerre des deux mondes): Az előző rész végén a gonosz Malatazár átjutott az emberek világába. Athurnak 2 milliméterével kell megállítania őt, a srácot Holdviola és Tátombák segíti. A rendezői teendőket ismét Luc Besson látta el.

Utódomra ütök (Little Fockers): Az Apádra ütök harmadik felvonása, amelyet már nem Jay Roach, hanem Paul Weitz rendezett. Gregnek sikerül végre elfogadtatnia magát apósával, ám az ismét gyanakodni kezd rá. Stiller és De Niro mellett újra jelen lesz Dustin Hoffman, Barbra Streisand és Harvey Keitel, Jessica Alba is felbukkan.

Fényes csillag (Bright Star): Jane Campion írta a forgatókönyvet és a hölgy vezényelte le az alkotást. A történet John Keats költő életéről szól. Ben Whishaw játssza a főszerepet, mellette Abbie Cornish és Kerrey Fox domborít.

Presszó 10 év: Sas Tamás megcsinálta az 1998-ban bemutatott Presszó folytatását. A sztori egy, a hatodik kerületben található felújított  kávéházban játszódik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *