8

Hathaway lesz Barbarella?

A Pajiba oldal tudomása szerint a Barbarella remake főszereplője Anne Hathaway lesz, a stúdió éppen keresi a megfelelő rendezőt.

Eredetileg Robert Rodriguez dirigálhatta volna le a feldolgozást és Rose McGowan játszhatta volna a címszereplőt, ám a rendező úgy döntött, hogy lepasszolja a lehetőséget, mivel a forgatás Németországban zajlott volna és nem akart sok időt távol lenni a családjától. Várható volt, hogy ezt követően McGowan is távozik a fedélzetről, mivel jelenlétéhez egyedül csak Rodriguez ragaszkodott, a stúdió nem őt akarta a főszerepre. Nem sokra rá Robert Luketic nevét emlegették a projekttel kapcsolatban, ám olybá tűnik, hogy ő sem volt sokáig a produkció környékén.

Az 1968-es filmben a főszereplő Jane Fonda volt, a képregényen alapuló produkció a 40. században játszódott. Ebben Barbarella szövetkezik egy angyallal annak érdekében, hogy ne kerüljön rossz kezekbe egy sugárfegyver. Az alkotás egyik leghíresebb és legtöbbet emlegetett jelenete, mikor Fonda a légüres térben sztriptízel.

8 komment

 1. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁcsi, az eredetiben nem valami jónővel adták el a filmet? Most akkor mi lesz a nézőkoncepció?

 2. Pötyögtem szépen youtube-ra, és nekem úgy tűnik, mintha ez valami gagyi pornófilm lenne a sci-fi hőskorából… 🙂

 3. Már megint ez a “nő”?! :O Ááááááááááá!!!! Nem találnak egy csinos, amerikai lányt? Mekkora szája van már?! Már az előző cikkeknél is elmondtam, tudom én, de nem érdekel. Addig írom, amíg él a csaj. 😛

 4. @countrypecos: Szerintem nem néz ki rosszul és még sokan vannak egy véleményen velem hidd el 🙂 Ameddig pedig még tehetség is párosul a külseje mellé, addig bánatodra még jópár filmben fel fog tűnni 🙂

 5. @Shyllard: Igazság szerint emlékeztet egy volt ismerősömre, nem a legjobban váltunk el egymástól. (Egy hülye picsa volt. 🙂 )
  Először nekem sem volt egyébként bajom ezzel a csajjal, később azonban láttam egy filmben, ahol rettenetesen megharagudtam rá. Szerintem vetkőzés nélkül is lehet jól színészkedni. Lehet régimódi vagyok, hát ez van.
  A film címére már nem is emlékszem, annyira nem érdekelt innentől kezdve, hogy utána sem néztem. Szomorúan vettem tudomásul, hogy ez a csaj sem más…

 6. @HJ77: Van egy csaj a TV-ben- “1 millió okom van rá, hogy rám figyelj”- tuti láttátok a reklámot. Na szerintem neki elviselhetőbb a feje. 😛

 7. én most néztem meg ezt a 68as filmet és egy elég erotikus zagyvaság volt az egész. sztem jane fonda is azért vállalta mert az akkori férje a rendező volt.
  ha ugyanien zagyva történettel állnak elő akkor a vliág legeslegjobb női se fognak segíteni hogy sikeres legyen a film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *