6

Cage ismét akcióba lendül

Clive Owen és Jason Statham is megfordult a Medallion akció-thriller környékén, ám végül Nicolas Cage szerződhetett le a főszerepre. A munkamániás színész egy olyan fickót játszik, aki korábban profi tolvajként tevékenykedett. Szakértelmére ismét szükség lesz, mikor lányát elrabolják és csak annyit tud, hogy egy new york-i taxi csomagtartójában tartják fogva. Csak pár órája van, hogy kiszabadítsa, a váltságdíj 50 millió dollár.

A produkciót Simon West rendezheti, aki évekkel ezelőtt már dolgozhatott együtt Cage-dzsel. Akkor a Con Air – A fegyencjárat akciófilmet hozták tető alá. David Guggenheim körmölte le a forgatókönyvet, szintén a nevéhez fűződik a Safe House thriller, amely állítólag 2010 egyik legjobb szkriptje.

6 komment

  1. Á, ilyen sem volt még. Teljesen eredeti ötlet… Vagy… várjunk csak! Nem volt egy Tolvajtempó című film? Ha nem csal az emlékezetem, akkor ott az öccse miatt kellett megint autótolvajként működnie. És ha nem szállítja le az 50 autót időre, az öccsének annyi. Naháááát!
    Ugyan már…

  2. Cage a 90 évek közepe-vége lett akcióhős, akkoriban már leáldozott Van Damme-nak, Seagalnak, meg a többieknek. Gyakorlatilag a 90-es évek második felének legjobb akcióiban játszótt: A Szikla, Ál/Arc, Con Air. Még a Tolvajtempó elment. De azóta csak ilyen nagyon gáz alkotásokban tud szerepet vállalni. Veszélyes Bangkok, pfejj.

  3. Cgae szerződött le…mert ki más! Jövőre is lesz minimum 5 filmje, amiből 5 nézhetetlen lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *