11

Will Smith for prezident

Jada Pinkett Smith említette meg, hogy férje, Will Smith komolyan fontolóra vette, a színészi karrierje helyett inkább a politikai pályára koncentrálna és talán egy nap még az Amerikai Egyesült Államok elnöke is lehetne. Smith rapperként kezdte, majd sikeresen belépett a mozik világába, bár a szórakoztatóipar némileg más, mint a politika. Viszont egyesek szerint a politika is eléggé szórakoztató tud lenni, elég  ha megnézünk itthon egy országgyűlési közvetítéseket, olykor komoly drámák szemtanúi, nagy poénok fültanúi lehetünk és még izgulhatunk is azon, hogy a tisztelt miniszterek mit vágnak a másik fejéhez.

“Will elmerengett azon, hogy politikus lesz. Azt mondta, el tudná magát képzelni az USA elnökeként. Nem viccelt, nagyon komolyan gondolta.” – mondta a színész-rapper neje.

Nem csak Smith az egyetlen, aki az elnöki székre pályázik, fél éve Angelina Jolie-ról derült ki, hogy ugyanezt a posztot szeretné megszerezni. A színésznő úgy gondolja, hogy többet tudna tenni az emberi jogokért vívott harcában, ha a Fehér Házban tevékenykedhetne. Arnold Schwarzeneggernek szintén vannak olyan törekvései, hogy ő legyen a “Da Prezident”, ám ehhez az alkotmányt kellene módosítani.

11 komment

  1. elmerengtem azon, hogy politikus leszek. Azt mondom, el tudnám magam képzelni az USA elnökeként. Nem viccelek, nagyon komolyan gondolom.

  2. @ocse1917: Ha az USA-ban születtél, akkor hajrá. Használd ki az internet adta lehetőséget és uzsgyi, de lehetőleg demokrata vagy független színekben. 🙂

  3. ha jól tudom schwarczi nem indul újra mert áll nem is lenne esélye . áll. sok mindent elbaltázott a tavalyi erdőtüzekben és más egyéb dolgok … nem is választanák meg eggyesek szerint …
    willike mint elnök… hát… ma is hallottunk egy viccet legalább 😀

  4. Legalább ha jönnek az ufók, akkor annak kezelésében már van tapasztalata.
    Egyébként lehet az asszony elértett valamit, mivel ugye lenne Függetlenség napja 2 és abban Will lenne az elnök:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *