3

The Losers előzetes

Április 9-én kerül a mozikba (Amerikában) a The Losers képregényfilm. Adott egy kommandóscsapat, akiket a megbízójuk elárul, ám a tagok életben maradnak és bosszúra szomjaznak.

Joel Silver producerként felügyelte az akciót,  Peter Berg és James Vanderbilt írta a forgatókönyvet, ám mikor képbe került Sylvain White átírta a saját szájíze szerint, majd meg is rendezte a filmet. Ez az, amiért leginkább aggódhatunk, hisz’ White nem az a személy, aki eddig szórakoztató alkotásokat készített. Jason Patrick a negatív figura a filmben,  Zoe Saldana pedig az előzetes alapján kioszt majd pár pofont és golyót,  de jelen lesz még Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short, Holt McCallany, Oscar Jaenada, Jason Patric, és Peter Macdissi is.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&from=sp&fg=MsnEntertainment_MoviesTrailersGP2_a&vid=1b9d070f-aff2-47f6-8a86-9b2b44ec4fc6" _fcksavedurl="http://video.msn.com/?mkt=en-us&from=sp&fg=MsnEntertainment_MoviesTrailersGP2_a&vid=1b9d070f-aff2-47f6-8a86-9b2b44ec4fc6" target="_new" title="’The Losers’ Exclusive Look">Video: ‘The Losers’ Exclusive Look</a>

3 komment

  1. Szerintem nem lesz jó, Saldana éppen elfeledtette a Star Trekkel meg az Avatarral, hogy Britney Spears-szel játszott egy filmben, most meg White keze alatt dolgozott. Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron meg a Lökd a ritmust nem volt élvezhető legalábbis.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *