13

Salt ügynök szinkronos előzetes

Angelina Jolie egy CIA ügynököt formál meg a Salt ügynök filmben. Éppen kihallgat egy gyanúsítottat, aki azt mondja, hogy a nő orosz kém és a feladata, hogy megölje az Elnököt. Az ügynökség persze elkapná Saltot, ám ő nem hagyja, hogy bilincsbe verjék, megszökik az épületből és saját maga próbálja bizonyítani igazát. Philip Noyce rendezésében készült a produkció, amelyet július 23-án mutatnak be Amerikában. Kurt Wimmer és Brian Helgeland körmölte le a forgatókönyvet, egyik sem számít már kezdőnek, elég érdekes, hogy szerintük a titkosszolgálatok mellett simán elmehet egy körözött személy, aki csak annyiban változtatta meg külsejét, hogy átfestette a haját.

 

13 komment

  1. Salt ügynök??? Melyik állat fordító látta ott az “Agent” kiírást a “Salt” névnél?? Mindegy! A film jól néz ki:D várós!

  2. @Dejdő: Szerintem így a magyar átlagnéző csak nézne bután arra, hogy mi az a Salt, vagy mi az a só:)

    A Vasember 2 szinkronos előzetes már kinn van a blogon.

  3. Újabb jenki baromság, táplálva az amúgy is beteges ruszki-paranolyát ami kifogyhattalan téma a B kategóriás szennyek világában.
    Valahogy ez a szopottgombóc ringyó a ’99-es sikerei óta csak mélyrepül, akkor még tudta magát adni most már csak egy konzumtermék a holivodoo maszlagból.
    Hiába jelölték az Eastwood féle filmért oscarra, az is csak egy zsidók által szórt tartalmatlan szar.

  4. @sjbee: aha. szóval szerinted a srác csak egy virágokat szedő hippi és a mondandójának nem volt semmi mögöttes tartalma. értem. mindegy, ha valaki szerint csak az a rasszizmus, ha elmondják minden szarnak a szóban forgókat, azzal nincs értelme vitáznom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *