3

Nem Ritchie rendezi a Lobo képregényfilmet, a Holmes folytatásával törődik

Hallhattatok már róla, hogy Robert Downey Jr. lelépett a Cowboys & Aliens fedélzetéről, azt rebesgették, hogy a nyáron látnak hozzá a Sherlock Holmes folytatásához és az űrlényes filmhez is ekkor látnának hozzá, a színész pedig nem tud egyszerre két helyen is ott lenni. Ma kiderült, hogy Guy Ritchie is otthagyta a Lobo háza táját, azért, hogy a Holmes második részére koncentrálhasson.

“Nem hiszem, hogy Ritchie következő filmje a Lobo lesz. Egy másik rendezőt kell keresnünk a produkció élére. A stúdió azt akarja tőlünk, hogy Guy a Sherlock Holmesszal törődjön. Szóval szerintem ezt fogjuk megcsinálni. Downey-nak nagy élmény volt eljátszani a nyomozót és ismét szeretne belebújni a bőrébe. Jude és a többiek is visszatérnek, ami nagy öröm. Éppen azon vagyunk, hogy kitaláljuk milyen gyorsan tudjuk összehozni a második részt. Van néhány ötletünk és elgondolásunk a történettel kapcsolatban.” – mondta Joel Silver, aki a Sherlock Holmes mögött állt producerként és a Lobo kapcsán is ugyanebben a minőségben lesz jelen.

Szóba került az a pletyka is, ami szerint Brad Pitt játssza majd Holmes nagy ellenfelét, Moriartyt. Silver elárulta, hogy valóban beszéltek már erről, de jelenleg még nincs eldöntve, hogy ki fogja megtestesíteni a figurát. A forgatókönyvhöz egyébként már a Sherlock Holmes munkálatai alatt hozzáláttak.

3 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *