11

MegaPiranha – Az Asylum sem tétlenkedik

Január 26-án jelenik meg az üzletekben (Amerikában) a Sherlock Holmes, de nem a mozikban futó változat, hanem az Asylum cég verziója, tehát vigyázat, vigyázat. Ezen kívül gőzerővel ügyködnek a MegaPiranha horroron is, ugye felesleges mondanom, hogy az Alexandre Aja által rendezett filmhez semmi köze nem lesz, csupán annak népszerűségét meglovagolva próbálnak némi plusz bevételhez jutni. Ezúttal kicsit mellélőttek, mivel a moziverzió premierjét áprilisról augusztusra tették, az Asylum pedig április végén jelenteti meg saját művét. Néhány képet láthattok alább a filmből, azért érdemes megnézni azt a piranhát, nem sokat vesződhettek vele.

11 komment

 1. A pasi az összes képen ugyanolyan képet vág – még azon is, amin csókhoz készülnek. Ehhez azért már kell tehetség. XD

 2. én egyre jobban szeretem az asylumot. igaz, hogy szart gyártanak, de legalább bevallják, nem mint a hollywoodi stúdiók többsége 🙂

  egy kis b-trancsír minimál költségvetéssel meg legalább olyan vicces, mint egy jobb a-kategóriás vígjáték 🙂

 3. Azta, milyen fantasztikus fogazata van a dögöknek 😐 Gondolom, ferde százas szögekből van. Egyébként, ragyogóan néz ki.

 4. túl nagy kérés lenne hogy a blogon megjelenjenek Asylum filmek kritikái? mivel már sokat láttam és szeretem ezt a “műfajt” szívesen olvasnák róluk.

 5. @ocse1917: Én nem bírok végignézni egy Asylum filmet. Talán a Transmorpherst láttam csak végig, de azt is csak azért, mert végigvigyorogtam meg nagyokat röhögtem közbe.

 6. én a múltkor tök véletlenül futottam bele egy Asylum-filmbe (ismerős nézte és én már csak in medias res érkeztem). de ettől függetlenül, a főcím elmulasztása ellenére láttam azonnal, h mivel van dolgunk. 🙂 15 perc kínszenvedés után lelövettem.

 7. Az ilyen piranha-féle filmeknek semmi, de semmi értelmük az égvilágon (a nyilvánvaló haszonlesést leszámítva). Idióta torzhalakkal idegelik halálra az embereket, aztán a környezetvédők majd jól ellenkampányolnak, hogy ‘Stop killing piranhas!’ – na ekkor szólnak közbe a “Brit Tudósok”, akik szerint az amazonasi piranhák háromszor gyakrabban szexelnek, mint a véznaujjú makik, az underwatertimes olvasói meg majd egymást anyázzák, hogy most akkor az embereké-e a folyó, vagy a halaké.

  Ja, és ennek a hohoho-horgásznak csodálatos a bicepsze, biztos a százasszögfogú halak is odavannak érte.

  Röhej.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *