3

Mark Strong lesz a Zöld Lámpás ellenfele

Az MTV News leült csevegni Martin Campbell rendezővel a The Edge of Darkness filmje kapcsán, szóba került a következő filmje, a Zöld Lámpás is. Korábban felmerült, hogy Jackie Earle Haley játszhatja Sinestrot a produkcióban, a direktor azonban ezt tagadta.

“Nem, ez nem igaz. Valaki pont reggel mondta nekem ezt, de én még csak nem is hallottam erről a hírről.” – mondta Campbell. Előtte viszont elárulta, hogy Mark Strong az esélyes erre a szerepre. “Igazság szerint éppen Mark Stronggal tárgyalunk  Sinestro megformálásával kapcsolatban. Nem csak egy csodálatos színész, de pont úgy is néz ki, mint Sinestro. ” -közölte Campbell, aki még hozzátette, hogy a képregényben megismert karakterek láthatóak lesznek a moziváltozatban, tehát jelen lesz Abin Sur, Carol Ferris, Kilowog és Tomar Re is.

 

3 komment

  1. Nem ez a csávó szerepelt az új Sherlock Holmes-ban? Jó jó, 2 perc megnézni az imdb-n… Köszi!

    A Zöldlámpás amúgy sosem volt a kedvencem, valami miatt olyan… gagyi a karakter. Lehet talán azért gondolom így, mert sosem olvastam igazán mélységeiben, csak pár DC-füzetben tűnt fel, meg az Igazság Ligájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *