2

Letartóztatták Rip Tornt

A connecticuti állami rendőrség Salisbury egyik bankjából kapott riasztást este 9 óra 40 perckor, a rend örei pedig azon nyomban a helyszínre siettek, majd az épületben az erősen ittas Rip Tornra (Men in Black, Szupersuli) leltek, aki egy revolvert  szorongatott a kezében. A zsaruk úgy gondolják, hogy a színész a bank hátsó ablakát betörve jutott be az épületbe (ez milyen pénzintézet, hogy ilyen könnyen be lehet jutni?).

Tornt bilincsbe verték majd a north canaan-i böröntbe vitték, ahol 100.000 dolláros óvadék fejében szabadulhatott ki. A színészt rablással, birtokháborítással, engedély nélküli fegyvertartással és ittas állapotban való fegyverviseléssel vádolják. Február 1-jén kell megjelennie a bíróság előtt, ahol valószínűleg nem csak egy ejnye-bejnyével fogja megúszni (ha rács mögé kerül, akkor kereshetnek más vezetőt a Men in Black 3-ba).

Tavaly Tornt ittas vezetés miatt kapták el és feltételesen szabadlábra helyezték, ezen kívül az elvonóra is el kellett mennie. Ezen kívül New Yorkban már kétszer lemeszelték, mikor részegen vezette autóját.

2 komment

  1. olvastam az Indexen, jót röhögtem. Mi visz rá egy 78 éves (mindjárt 79)színészt, hogy részegen betörjön egy bankba???:D
    nem nagyon lehetnek megélhetési gondjai, most is aktív az IMDb szerint…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *