5

John Malkovich valóban a Keselyű lesz

Felröppent a hír/pletyka, hogy John Malkovich játszaná a Keselyűt a Pókember 4-ben, nem sokkal később pedig kiderült, hogy némi gond adódott a forgatókönyv körül, már a negyedik író ténykedik a szkripten, Sam Raiminek ugyanis nem tetszett a legutóbbi változat. Ez pedig ahhoz vezethet, hogy nem indul el időben a forgatás és a 2011 május 4-re kitűzött bemutatónak búcsút inthetnek.

Malkovich nemrégiben feltűnt egy olasz show műsorban, ahol feltették neki a kérdést, hogy tényleg benne lesz-e a Pókember 4-ben. A színész elárulta, hogy valóban megkeresték már a producerek, de jelenleg a végső forgatókönyvre vár, ha azt elolvasta, akkor tud csak nyilatkozni ez ügyben. Azt is hozzátette, hogy a forgatás a bemutató dátuma is csúszni fog.

Már az első Pókember filmnél is esélyes volt Malkovich az egyik szerepre, a Zöld Manót játszhatta volna a színész, ám a karaktert végül Willem Dafoe alakíthatta.

5 komment

  1. Na Malkovich talán képes megmenteni a sorozatot. Felébredt bennem a remény, hogy talán a Pókember nem pusztult még el teljesen. Pókember az már meghalt, a színész szó szerint porrá zúzta utolsó megmaradt csonkjait is, de az ellenfelei méglehetnek jók…

  2. most a kismadarak azt csiripelik, hogy újra akarják indítani az egészet teljesen új szereplő és színészgárádval

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *