10

Energia sorozat

A Summit bejelentette, hogy az E1 Entertainmenttel közösen elkészítik Az energia sorozatot, amely a tavaly bemutatott, hasonló című filmen fog alapulni. A történet különleges képességű emberekről szólt, akiket összegyűjt egy titkos ügynökség, ám néhányuk nem akar csatlakozni. A széria első részének a forgatókönyvét David Hayter (Watchemn, X2) fogja szállítani.

A film nem aratott sikert, megbukott a kasszáknál, a 38 millióba került produkció közel 32 millió dollárt gyűjtött össze Amerikában, az összbevétele pedig csak 48,8 millió dollár volt. DVD-n bizonyára hozott annyit, hogy a producereknek megérje egy sorozatba belefeccölni, a Hősök egyre csökkenő nézőtáborát mindenesetre nagy esélyük van átcsábítani.

10 komment

 1. Hmmm…én láttam a Push-t, és nem volt rossz film. Voltak benne remek ötletek, voltak benne iszonyatosan elszúrt párbeszédek, jelenetek.
  Amitől mégis jobb, mint a közepes, az a speciális erővel rendelkező karakterek színessége – kezdve a sablonos ázsiai halálsikolyos-Banshee gonosztevőktől a jövőbelátó, de azt csak lerajzolni tudó kislányon át az árnyékolókig, akik mellet nem tudnak érzékelni a keresők – mind remekül eltalált volt. A film viszont összességében fura volt – jobb, mint egy B kategóriás film, de nem éri el az A kategóriás filmeket… B+? 🙂

  Ja, és az éttermi telekinetikus pisztolypárbaj veszett jó lett…:)

 2. Aha, egyetértek, félek hogy a sorozattal elcseszik, nekem is meglepően tetszett, sokkal rosszabbat vártam, de végülis az ötletesség és pár szereplő elvitte a filmet a közepesnél picit jobb felé. a sorozattal lerágják a csontot ami maradt belőle. félő hogy bukta lesz.

 3. annyira felesleges dolog ebből a filmből sorozatot csinálni, hisz ott a Hősök, ami ugyanerre épül. habár az sem jutott tovább nálam a második évad első pár részénél.

  mondjuk ha nem barmolják el annyira, mint azt, talán még valami jó is sülhet ki belőle. nézőtábora tuti lenne.

 4. Szerintem közepes volt, voltak benne jó jelenetek, de sok unalmas dolog is akadt.
  Mindenesetre remélem jobb lesz, mint a Hősök. Ugyanakkor mivel különleges képességű emberekről van szó, szintén remélem, hogy használni is fogják gyakran az erejüket.

 5. @koimbra: Azért 10 millió $-os pozitívum (+ DVD-bevételek!!!) ne legyen már oylan csúnya bukás! 😀 Szeretnék én tízszer ekkorát bukni, akár minden évben. 😀 Elment, mondjuk úgy. Ezt szerintem nem láttam, de a Hősöket – lassan már egyedül – nézem, kíváncsi vagyok, mit sikerül kihozni ebből a Carnivalés-dologból.

 6. @efes: Az a baj, hogy sokan úgy vélik ez az összeg mind a stúdióhoz megy. De nem, a moziknál marad a fele legalább, a dvd bevételekből viszont már igen nagy összeg megy vissza hozzájuk, az hiszem 15 millió dollárt hozott az Energia dvd vásárlása.

  Ja és a 38 millióhoz még marketing is társul.
  Szóval úgy vélem nem sok profit lehetett a filmen.

 7. @koimbra: A bevételeknél tényleg marad a moziknál is, de szvsz a marketingbüdzsé az benne van a 38 millában, vagy ha nem, akkor az a forgalmazó sara, és tulajdonképpen a moziknak jutó pénzt csökkenti, nem a stúdiókét. Vagy tudja a tököm, szeretnék azért hollywoodi producer lenni, még egyről sem hallottam, hogy éhen halt volna.

 8. @efes: A büdzsében nincs benne a marketing, a stúdiónak pedig érdeke reklámozni saját filmjét, nem bízhat mindent csak a forgalmazóra (bár a kettő néha ugyanaz)
  A producerek megkapják a pénzüket, a stúdió jár rosszul szerintem, ha bukik egy film.

 9. nahh, en kivancsian varom. nekem kifejezetten tetszett a push, nyilvan nem tartom filmtorteneti merfoldkonek, de engem az egesz hangulata elkapott. egyedul azok az idiota rikoltok nem kellettek volna bele, tenyleg, barmien mas idiota kepesseget elviseltem volna, de az, h 2en kurvakemeny kozrefogunk vkit, es orditunk… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *