3

Downey Jr. nem lesz cowboy

Robert Downey Jr. és Jon Favreau ismét egyesítették volna erejüket és tudásokat a Cowboys & Aliens képregényfilm erejéig, ám a színész kénytelen volt lemondani a filmet, mivel úgy áll a helyzet, hogy nem fog ráérni akkor, mikor a forgatáshoz hozzálátnának. Favreau továbbra is a rendezői székben csücsül, bár nem kizárt, ha hogy lelép ő is, ha meghallja a hírt.

A történet az 1800-as években játszódik a vadnyugaton, egy űrhajó hajt végre kényszerleszállást, majd az űrlények gyilkolni kezdik az embereket. A telepesek és az indiánok összefognak, hogy együtt gyűrjék le a földönkívülieket.  Alex Kurtzman, Roberto Orci és Damon Lindelof írják a forgatókönyvet, a bemutató pedig 2011-ben várható.

3 komment

  1. kár… mindkét ember jó munkát végez sztem ebben az iparban . ha hasonló elképzelésű lenne mint a distict akkor jó dolog lehet belőle mert sztem az alap történet jó.

  2. kár 🙁
    nagyon jó filmnek ígérkezett pedig, az eredeti League of the Extraordinary Gentlemenben is király volt, amikor a tripodot szétrombolták a századfordulós Londont, Alan Qauermanék meg öltönyben-kalapban világmegmentősködtek! 🙂

    Ráadásul Downey viktoriánus Bondnak is nagyon jó, ez kiderült a Sherlock Holmesból!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *