1

A sárga tengeralattjáró remake színészgárdája…

Robert Zemeckis remake-et készít az 1968-as Sárga tengeralattjáróból. A forgatókönyv megírásán túl a rendezést is elvállalta és a tőle megszokott módon performance capture technikával készíti el a produkciót. Érdekes, hogy a Karácsonyi ének és a Beowulf sikertelensége ellenére továbbra is támogatja a stúdió a rendező effajta törekvéseit.

“A sárga tengeralattjáró minden idők legnagyobb fantasy filmje, egy álom válik valóra az által, hogy egy 3D-s performance capture filmet készíthetek belőle.” – nyilatkozta Zemeckis nemrég.

Úgy tűnik, hogy Cary Elwes fogja játszani George Harrisont, Dean Lennox Kelly John Lennont formálja majd meg, Peter Serefaniowicz Paul McChartyt alakítja, Adam Campbell pedig Ringo Starr lesz.

Az eredeti film tartalma: Az eredeti film tartalma: Egyszer volt (vagy talán kétszer), hol nem volt (hol meg igen) egy földi paradicsom, Borsország, ahol mindenki boldogan élt, amíg meg nem halt. Vagy legalábbis addig, amíg a kék mufurcok hadat nem üzentek a boldogság és a zene országa ellen és harcba nem küldték seregeiket a vészjósló Repülő Kesztyű vezetésével, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy lerombolják mindazt, ami jó és szép… Itt már csak John, Paul, George és Ringo segíthet. Vicceikkel, dalaikkal és egy sárga tengeralattjáróval felszerelkezve a négyes fogat elindul, hogy a zene győzedelmeskedhessen a kékség gonosz erői felett!

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *