12

A Pókember reboot be volt tervezve

Néhány órával ezelőtt kiderült, hogy Sam Raimi távozott a Pókember fedélzetéről, a Sony pedig újraindítja a franchise-t. Az Entertainment Weekly viszont egy bennfentesre hívatkozva azt állítja, hogy a stúdiónak egyébként is voltak ilyen tervei. Az elképzelés az volt, hogy Raimi megcsinálja a Pókember negyedik részét 2011-re, majd az egészet újrakezdik egy másik rendezővel és más színészekkel, az új film pedig 2012-ben már meg is érkezett volna.
Úgy hírlett korábban, hogy James Vanderbilt írja az ötödik és hatodik felvonást, ám most az is napvilágra került, hogy erről szó sincs, Vanderbilt veti papírra az új Pókember első részét. Tehát Peter Parker visszatér a gimibe, majd megcsípi egy radióaktív pók, amelynek hatására kialakulnak a különleges képességei.
Pletyka szinten máris szóba kerül három rendező neve: Marc Webb (500 Days of Summer), Gary Ross (Vágta) és Michael Bay (Transformers).

12 komment

 1. Öböl Miklós ne rendezzen Pókembert mert akkor meg egy hatalmas akciókotyvaszt fogunk látni nulla történettel:D

 2. Ide egy olyan rendező kell, nem romantikus filmeket meg drámákat csinált eddig…szerintem. Akciófilmest szerződtessenek, aki képes normális pókemberes bunyókat bemutatni. Paul Greengrass jó lenne szerintem.

 3. @koimbra: Guy Ritchie vagy Tarantino sztem ők nem csináltak képregényes filmet még 1x el kellene kezdeni ill. kísérletnek-kihívásnak se lenne rossz.

 4. @a8zoli: Tarantino semmi olyasmit nem fog csinálni, amit nem 100%-ig ő talált ki. (na jó ez így hülyén hangzik, lévén, hogy összelopkodja a filmjeit).

  ha szuperhősös filmet csinál, akkor ő fogja a szuperhőst is kitalálni. ő nyilatkozta 🙂

  Ritchie meg annyira le van most foglalva a Sherlockkal, hogy nem fog ilyesmibe belefolyni.

  Azért egy Bay-nek odaadhatnák, akkor még forgatókönyv se kéne, nem lenne ennyi herce-hurca körülötte 😀

  én speciel egy Snyder vagy egy Rodriguez kezében megnézném, mire mennek vele.

 5. Csak annyit várnék az új Pók filmtől, hogy csavarosabb és fordulatokban gazdagabb legyen. Behozhatnák már a történetbe azt a több dimenziót, és a távoli bolygókon játszódó eseményeket, ami a rajzfilmben olyan érdekes volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *