11

Utószó és köszönet

Kedves még talpon maradt olvasó!

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel az este folyamán.
Remélem, hogy elfogadható volt, ahogy összekötöttük a divatot a filmművészettel.

Sajnálom, hogy nem jöttek tömegével a kommentek. Szívesen látom a véleményeket, visszajelzéseket, feedback-eket a ma estével kapcsolatban akár emailben, akár skype-on.

Mégegyszer köszönöm azoknak, akik kitartottak ma este mellettünk!

További kellemes és szép estét mindenkinek!

És divatra fel!

11 komment

 1. Azt hiszem, jobb lett volna ezt a divat dolgot nem erőltetni.Az emberek az őket specifikusan érdeklő blogokra iratkoznak fel és nem valószínű, hogy a mozi- és divatrajongók között igen nagy lenne az átfedés.
  Engem pl. kicsit sem érdekel a divat (sőt kifejezetten megvetem, mint a fogyasztást feleslegesen erőltető, és így a természeti erőforrásakat feleslegesen pazarló tevékenységet) és ezért igen zavart, hogy tele volt a Reader számomra érdektelen postokkal. Alig győztem törölni ezeket, már a leíratkozáson gondolkodtam.
  Matadjatok a kaptafánál, a filmes cikkeitek igen jók. Ha hasonló színvonalon tudtok a divatról írni, nyissatok másik blogot.

 2. szerintem nem baj, hogy egyetlen estére kicsit eltávoldotatok a filmektől, illetve nem is, mert mindegyik posztban színészekről van szó… nekem nagyon tetszett, nem kis munka lehetett, le a kalappal Miecs!!!:) és Elanor is;)

 3. @the Static: én annyit értek a divathoz mint vakegér a színekhez és így utólag bevallom, hogy olyannyira nem izgat, hogy nagyon. Mikor jött a Divatblogok éjszakájára a felhívás nem én és nem Koimbra nevezte be a blogot. Ha már benevezte valaki egyefene, legyen. Eléggé nehéz volt a dolgom, mivel nem érdekel a divat és igazából egy filmes blogon nem tudom, hogy máshogy lehetett volna összehozni a divatot és a filmet. Remélem azért megtalálod a blogod a szád ízének való posztokat is. Köszönöm a megértésed!

  @Krizzta: nagyon szépen köszönjük, igyekeztünk!

  További jó olvasgatást!

 4. Mesikém!

  Röviden: ez marha jó lett!!!!! 🙂 Ugyan tegnap este nem tudtam itt lenni, de ma reggel mindent elolvastam, és le a kalappal 🙂 tökéletes lett, mindenhez hozzászólt, érdekes, de a lényeg, hogy nem sok. Akit nem érdekel a divat, annak is pont elég (pl nekem), mert annyi jó témát érint 😉 szóval le vagyok nyűgözve :DD
  Gratula mindkettőtöknek 😉

 5. Szerintem semmi baj nem volt ezzel, aki nem szereti a divatot, annak nem muszáj elolvasnia ezeket a bejegyzéseket és ennyi. Tök jó, hogy ezt így összekötöttétek a filmekkel, ezért is jár a gratuláció. 🙂
  Igazából én sem rajongok a divatért, de rengeteg tök jó dolgot olvastam és nagyon ügyesek voltatok. Tehát gratula az írásokhoz, nekem nagyon tetszettek. 🙂

 6. @Anemona07: AMikám!!! Nagyon köszii…. juj azt is köszi, hogy elolvastad és emlékeztél rá h most van 😀

  @freakin’: Nagyon köszönjük neked is! Jól esnek ezek az elismerések, hiszen abszolút nem illik bele a koncepciónkba.
  Köszi

 7. Nem nagyon érdekel a divat, de azért lehetett találni pár érdekes dolgot. Gratula hozzá, azért nem kis dolog lehetett a filmeket és a divatot összehozni. És szerintem elég jól sikerült.

 8. @the Static: Biztos fárasztó lehetett törölni, kb. mint mikor kertet ásol, igaz?:)
  Szerintem pedig ennyi belefér, ki volt írva, hogy egy este lesz csak. Szerintem jó volt, nem tudom minek kell pampogni:)
  Volt néhány érdekes dolog, Jessica Alba gyönyörűen nézett ki:)

 9. Azért, mert nem kommenteletünk, attól még szerintem sokan ellátogattak ide. Köszönet a remek szórakozásért, nagyon élvezetm 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *