3

Jessica Biel a Szupercsapat filmről beszél röviden

Az MTV készített egy interjút Jessica Biel-lel és a Szupercsapat filmről is kérdezték. Biel azon kívül, hogy az egész játékidő alatt a csapat után fog loholni a csapatával, elárulta, hogy kevésbé lesz “meleg” (aki nézte a sorozatot, mondja már meg, hogy tényleg voltak benne ilyen dolgok?), lesz benne akció, küzdelem és sok-sok poén. Egyébként a másfél percet elnézve olyan, mintha Bielt nem okosították volna ki a készítők és úgy beszél, mintha pont akkor került volna be a filmbe és mintha nem lenne tisztában vele, hogy miről is beszél épp. Ti is így látjátok? (A videó sajnos ismét egy reklámmal indul.)

3 komment

  1. én eleve úgy emlékszem, hogy a szupercsapatot egy idősebb tábornok úr üldözte
    csajra pedig egy segítőre emlékszem, aki riporter vagy ehhez hasonló volt.

  2. interjú fordításához az ilyen angol-magyar hülyeségek felejtősek, az élőbeszédben használt szavak egy jó része nincs benne, vagy rosszabb esetben nem úgy. mint most is, és filmekkel kapcsolatban gyakran összefuthatsz vele, nem árt nem melegnek fordítani, azt egy polkorrekt jenki amúgy sem mondaná csak így.
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=campy
    szándékosan felnagyít egy-egy műfajra jellemző klisét a filmben, komolytalanná válik, ilyen kikacsintós alapon. legyen stilizált film, jobb most nem jut eszembe, de jól emlékszel, az eredeti sorozatban sem léptek túl a barátságon 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *