22

Megváltoztatták a Terminátor: Megváltás befejezését

Tavaly június elején a T4 vége kiszivárgott, néhány filmes oldal is megerősítette a hírt, a készítők azonban hevesen tagadtak, állítólag csak 3 ember ismerte a befejezést, ők pedig kizárt, hogy elmondták volna bárkinek is. Ez az info azonban mégiscsak igaznak bizonyult, a stúdió a változtatás mellett döntött, megváltoztatta a lezárást, már tesztelte is az új verziót és teljesen elégedettek az eredménnyel, állítólag ez sokkal jobban hihetőbb, mint a régi.

Lehet pár napon belül kiszivárog ennek is a vége, addig is itt a régi befejezés, szóval ez már elméletileg nem tartalmaz semmiféle spoilert:

Marcus (Sam Worthington) a T4-ben az egyik főszereplő, ő egy bűnöző volt és 2003-ban kivégezték. Testét felajánlotta a Project Angel részére, amely részt vett a Skynet fejlesztésében is. Marcusból Terminátort csináltak, , kívül meghagyták az élő szöveteket és még a szíve is ver, belsejében azonban ott van a fémváz. A film végén John Connor alulmarad egy T800-assal vívott csatában, az ellenállás vezetése pedig nem szeretné, hogy az emberek megtudják a vezetőjük halálát, ezért úgy döntenek, hogy Marcus bőrét Connoréval helyettesítik. Így Marcus lesz Connor.

A film szinkronos előzetese ide kattintva (és itt is van még egy) megtekinthető.

22 komment

 1. És az nem lett volna gyanús, hogy halomra öli az ellenállókat? 🙂
  Vagy beleprogramozták volna J.C. teljes emlékállományát, világnézetét, és jövőre vonatkozó elgondolását? 🙂

 2. ez azért elég nagy baromság lett volna…
  mi lett volna a folytatásban?
  John Connor tápegysége kezd lemerülni, hajsza az akksiért? 😀

 3. Az eredeti végnek nem lett volna sok értelme, mivel már egy 5. film elkészítésében gondolkodnak. Ha se T-800 (Svarci), se Sarah (mindegy melyik színésszel, a lényeg, hogy a karakter elhunyt), se John…akkor mi a sz@rt írtak volna? Az már nem is terminátor, csak annyira, mint az szánalmas, magyar agymenés-sorzat, amit évekkel ezelőtt évente bővítgettek a “szerzők”…

 4. Ha egy kicsit is figyeltél volna, tudnád, hogy nem ötödik részen gondolkodnak, hanem eleve trilógiának tervezték a folytatást. A szánalmas magyar agymenés sorozat pedig nagyon jól sikerült (szvsz).

 5. Én nem mennék a trilógia elébe – hiszem, ha látom. Az meg, hogy a magyar idiótaság jól sikerült-e, teljesen szubjektív. Vitázni sem érdemes rajta.
  A lényegen nem változtat: ha kinyírják az utolsó eredeti karaktert is, akkor ez már nem Terminátor. Cameron óta amúgy is hanyatlásnak indult, de az már az utolsó koporsószeg lett volna.

 6. Legyen ahogy akarjátok (mert mindig a többségnek van igaza :-). Szerintem egy rakás…, de ha jó, hát jó.

 7. Na, most mi lesz a vége.. az a frappáns befejezés, ami felülmúlja ezt.. vajon a happy end az a sokkal hihetőbb?:)

 8. a mostani vége az lesz, hogy valójában john connor megy majd vissza az időben, hogy megmentse az anyját.

 9. Hát, én ezt kb 1 éve hallottam valahol. Szóval vagy tagja vagyok a 3 filmes istencsászárnak, vagy ez tök triviális infó. Konkrétan arra emlékszem, hogy connor meghal, és mivel nem akarják hogy kitudódjon ezért egy terminatort alakitanak át a kinézetére hogy fakelje. Tehát ugyanez nevek nélkül…
  Azért kiváncsi vagyok ennél mi lehet csattanósabb végkifejlet :0

 10. szerintem góliátelemes dildová operálják és úgy küldik vissza, hogy találkozzon Sarah Connorral..
  és a T5 már “rated X” lesz.. ^^

 11. @Monsanto: Tavaly júniusban írtam én is erről a befejezésről, csak akkor McG-től jött azonnal a cáfolat, hogy ez nem így van. 3/4 évvel később pedig kiderül, hogy mégis.

 12. Figyimár, most ez így hogy? Valahogy úgy kéne filmet csinálni, hogy van egy forgatókönyv, és az alapján forgatunk.

  Elkezdték már kitudja mikor felvenni ezt a szart, utána jött egy hír, hopp, benne lesz Arnold is.

  Most meg totál más lesz a vége, mint eredetileg tervezték.

  Csak nekem tűnik úgy, hogy utoljára Cameron tudta, mit akar kihozni a T-filmekből?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *