9

A robot, aki azt hiszi magáról, hogy ember

Kijött egy új Terminátor: Megváltás előzetes, szerintem kicseszett nagy spoilert sütnek el benne, jobb lett volna, ha erről nem tudunk és a film alatt döbbenünk meg egy kicsit. Másrészt hiányolom az éjszakai jeleneteket, furikáznak itt nappal, könnyebben észrevehetőek az emberek, no de így több lesz az akció. Jobb lett volna ha este sunnyognak az ellenállok, izgalmasabb lenne.

 

9 komment

 1. Ez azért ütős kis trailer lett. De egyet kell értenem – a magát embernek képzelő Terminátor sokkal nagyobbat ütött volna, ha a bemutatóig nem látjuk.
  Egyenlőre messze-messze jobbnak tűnik, mint a T3. Bizakodom…. 🙂

 2. Kövezzetek meg, de én örülök, hogy ezt ellőtték a trailerben. Na nehogy azt higgyétek, szín tiszta önös érdekből, ugyanis ezt az infót már tudtam, és ezek szerint ennél jóval nagyobb durranások lesznek a filmben. 😀 A hangulat meg nagyon ott van… Mikor lesz már május? 🙂

 3. @Tipca: Korábban olyan hír is volt, hogy John Connor lesz robot, aztán még lehetett olvasni pletykákat, miszerint az Ellenállás katonái között is lesznek ilyesmik. Szóval nem lehetett komolyan venni, de most hogy látom, már látom mi van:)

  Május nincs messze, a zúzás a Wolverine-nel indul:)

 4. Június 4?? Ez komoly? Ez a film simán megérné a világpremiert, de hogy két héttel később?! Ez nem kicsit kicseszés. 🙁

 5. Zúzós lett a trailer, és tényleg kár a spoilerért, de szerintem a robotok jóval nagyobb előnyben lennének éjszaka, mint nappal.

 6. Azért jó, hogy te is kiírtad hatalmas betűkkel…
  …mert mi van, ha én nem akarom megnézni a trailer-t?!?

 7. Szerintem egy robot nak mindegy h éjszaka vagy nappal.
  Éjjellátó, hőkamera mozgásérzékelő, és ki tudja mivel lehet felszerelve egy ilyen terminátor

 8. @gunsmoke: Teljesen igazad van, viszont kizárt dolog, hogy ne fuss bele olyan képekbe ezalatt a két és fél hónap alatt, ahol ezt félig robot félig ember arcot látod, meg még kijönnek kismillió videóval a filmmel kapcsolatban.
  Jó lett volna nem lelőni ezt a dolgot, csak a filmben láttatni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *