10

Fejtsd meg, hogy lásd

2 nap múlva érkezik a Watchmen hozzánk (Amerikába 3), a Warner viszont folyamatosan előrukkol valami új dologgal. Az új videókat csak úgy nézheted meg, ha megfejted Rorschach maszkján az ábrákat. Katt a képre

10 komment

 1. koimbra-tól kérdezném, hogy mit gondol a filmről? megmondom őszintén, én nem ismerem a képregénysorozatot, és kétlem hogy volna benne bármi tartalmi rész, csupán csak szét lesz effektezve, rengeteg bunyó, de semmi sztori, és felszínes karakterek…és ezt nem azért mondom, mert nem ismerem, csupán egy megérzés…..szal sztem lehúzzák majd a kritikusok, persze bevétel az lesz, de értéke lehet semmi…..mit gondoltok?

 2. @szab’: Nekem megvan a képregény, leültem, hogy beleolvassak, és az lett a vége, hogy a karácsonyi vacsorát újra kellett melegíteni. Hogy a filmben mennyi lesz a tartalmi rész…erről majd a megnézés után nyilatkozom:-)
  (És Bocs, Koimbra, hogy idekontárkodtam…)
  Nálam benne van az idei 5 legjobban várt filmben. Elég messze áll a “megszokott” képregénykliséktől az eredeti mű, kérdéses, hogy a film hogan tudja visszaadni mindezt. Én leginkább a befejezéstől tartok…

  Armida: gondolj a Kék Villám “főszereplőjére”:-) Vagy a Black Hawk Down-ra…:-)

 3. Én a héten kezdtem el olvasni a képregényt, gondoltam a film előtt elolvasom (bár nem biztos, hogy végzek vele csütörtökig), szerintem nagyon jó eddig. Valóban eléggé eltér a megszokott képregényektől. Remélem a film jól visszaadaj a hangulatot, de erről (értelemszerűen) én is csak a film megtekintése után tudok nyilatkozni.

 4. @szab’: Azt gondolom róla, hogy csütörtökön meg fogom nézni:) Én meg akartam venni a képregényt, de mikor ott lapozgattam a könyvesboltban valahogy nem láttam benne azt, hogy engem ez lekötne.
  Néhány újságíró már látta, ők már tudnak nyilatkozni róla (akik ugye a sajtóvetítésre el hivatalosak voltak), két kritikát olvastam, egyik se éltette túlzottan a filmet.

 5. Nem vagyok túl nagy képregényes, ezt viszont végigolvastam és nagyon tetszett. Kritikát meg nem nagyon kell olvasni filmnézés előtt 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *