8

Az idei legjobb filmek Stephen King szerint

Az év vége közeledtével jönnek majd a különféle top10 listák a neves kritikusoktól, újságoktól. Stephen King, a horror nagymestere is közzétette, hogy szerinte mely filmek voltak szerinte a legjobbak.

1. A sötét lovag
2. Slumdog Millionaire
3. WALL-E
4. Trópusi vihar
5. Funny Games
6. Banki meló
7. Lakeview Terrace
8. The Ruins
9. Redbelt
10. Halálfutam

8 komment

  1. Ennél is elborult a gyógyszer… vagy csak szerelmes Jason Stathambe? Meg ilyen, hogy Lakeview Terrace és The Ruins… ezek hogy kerülnek fel az elmúlt 3 évtized legnépszerűbb horror-írójának éves toplistájára?

  2. A Ruins mindenféle híreszteléssel ellentétben szerintem jó film. Sokkal jobb pl. mint az Eden Lake. A lista ettől függetlenül persze vicckategória 😀

  3. Már csak azért is érdekes ez a lista, mert SK iszonyatosan rosszul lát és ezt még tetőzi egy szembetegség is. Sajnos nem tudnak rajta segíteni, de már tanulja a Braille írást. Ügyes fickó nagyon. (ezt egy műsorból tudom, ami a Spektrumon ment)

  4. VVega · halfpecssquad.blog.hu 2008.12.13. 16:53:13

    Nem mondhatod komolyan hogy jó film volt a Ruins… 😀
    A főszereplő csajokat leszámítva, akik viszont elég gusztustalanul haltak meg, annyira rossz film volt, hogy ahhoz képest még a Mirrors is tetszett… ( rögtön utána néztem meg )
    Ráadásul, mit keresett a Dreamworks fejléc a film elején? A pecázó kisfiúval? A csörgő virágok, meg a kacskaringós szőlőkacsok miatt? Nem nevezném odabaszósnak ezt a filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *