0

Visszatérek! – Arnold mégis benne lesz a következő Terminator moziban???

Sok dolgot lehetett már hallani a Terminator mozifilm következő részéről. Többek között kiderül, hogy nem John Connor lesz a központi szereplő a negyedik , The Future Begins , részben, hanem egy Marcus nevű ürge, aki sokszor fog megütközni a fémalakokkal. Connor majd az ötödik részben jut nagyobb szerephez, őt pedig a mostani Batman, Christian Bale alakítja majd. Budapesten forgatják majd a soron következő részt.
Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Schwarzenegger nem fog visszatérni a soron következő részben sajnos. Most pedig a producer  Moritz Borman kijelentette,hogy Arnold visszatérhet mégis a trilógiában.
Moritz elmondta, hogy a következő rész végét nem tudja senki és hét lakat alatt tartják a forgatókönyv utolsó 6-7 oldalát, még a stáb sem ismeri ezeket az oldalakat.
“Egy hatalmas csavart tartogatunk a végére, amit még nem akarunk nyilvánosságra hozni. Mint az utolsó Terminator filmnél – még maga a stáb sem ismerte a befejezést. Annyit azonban elárulok, hogy minden rajongó erre a sztorira várt.”
A producer elmondta, hogy kezdetben még nincs időutazás, így Arnold figurája még nincs kész, de később bejöhet ő is a képbe. Utalások is lesznek erre  T-800-asra.
(sg.hu)

Szóval a negyedik rész egy hatalmas csihi puhi lesz érzésem szerint és talán a hétpecsétés vég annyit tesz, hogy a Skynet összerakja az időgépet és láthatjuk, hogy elkészül Arnold.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *